Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFINIRANA LISTA

Ovo su posljednja dvojica tenisača na Mastersu u Londonu

Čilić Nishikori
Reuters (Ilustracija)
01.11.2014.
u 11:00

Nishikori je uspio na završni turnir pobjedom protiv Ferrera, a to je "pogurnulo" i Raonića koji je ranije pobijedio Federera.

Više nema nepoznanica, poznati su svi sudionici Mastersa tenisača koji će se održati u Londonu od 9. do 16. studenoga. Posljednji oko kojih se dvojilo bili su Japanac Kei Nishikori i Kanađanin Miloš Raonić.

Finalistu US Opena je to uspjelo nakon što je u četvrtfinalu ATP turnira u Parizu svladao Davida Ferrera te time Španjolca ostavio bez šansi za Masters. Time je postao prvi azijski tenisač na završnom turniru, a ujedno je i "pogurnuo" među najbolje i Raonića. No Kanađanin si je pomogao i sam pobjedom protiv Rogera Federera.

Uz njih će na Mastersu zaigrati Marin Čilić, Novak Đoković, Roger Federer, Stanislas Wawrinka, Andy Murray i Tomaš Berdych.

>> Nadal priznao: Moram na operaciju, nisam siguran hoću li na Masters

Komentara 1

PE
peugeot
17:04 02.11.2014.

Ok "Joker" je pobijedio u finalu turnira Berçy Milosa Raonica (Crnogorac, rodjen u Podgorici, 24. prosinca imat ce 24 godine). Ali ono sto nikad necu moci ni shvatiti ni progutati je cinjenica da je YU da je opstala mogla imati Davis ekipu snova : Djokovic, Raonic, Cilic, Dodig, Borna, Dodig Troicki, Krajinovic (i kad ozdravi Tipsarevic). Recite mi, molim vas lijepo, koja bi to Davis ekipa na svijetu takav teniski potencijal imala ? Pozdrav !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije