Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJICA DO PUPKA

Ova zgodna tenisačica minijaturnom odjećom izluđuje mušku publiku

Eugenie Bouchard
Foto: Reuters
1/9
17.01.2017.
u 17:36

Slično je bilo i u prvom kolu Australian Opena gdje je nosila minijaturnu majicu.

Kanađanka Eugenie Bouchard ne spada u sami vrh svjetskog tenisa, 47. na WTA listi, no svejedno privlači pažnju ljubitelja tenisa. Razlog su odjevne kombinacije koje od 22-godišnjakinja pokazuje na terenu.

Nedavno su tako na Wimbledona svi gledali kako se bori s haljinom koja se dizala prilikom svakog udarca. Slično je bilo i u prvom kolu Australian Opena gdje je nosila minijaturnu majicu. I bila je uspješna, svladala je Amerikanku Louisu Chirico 6:0, 6:4.

>> Wagsice su za nju 'male bebe': Slavni sportaš zbog nje ostavio ženu, a ona živi kao kraljica

 

Comin for ya 2017 - likin this arm definition

Fotografiju objavljuje Genie Bouchard (@geniebouchard)

 

#thanksgivingthrowback #singapore

Fotografiju objavljuje Genie Bouchard (@geniebouchard)

 

🌞

Fotografiju objavljuje Genie Bouchard (@geniebouchard)

 

Goooood morning

Fotografiju objavljuje Genie Bouchard (@geniebouchard)

Komentara 13

Avatar Diavolo
Diavolo
18:58 17.01.2017.

Ove mlade zenske su svugdje iste....fotkanje, selfanje, hormoni srece zabave i da je jos neki dobar macan koji ce je vrhunski kresnut,,,,

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:07 18.01.2017.

evo, gledam fotografije, i nikako ne mogu dokuciti s cime to ova mrsavica zaluddjuje muskarce. O "zgodnoci" najbolje govori poslijednja fotografija iz niza ispod naslova.

TA
Tag
21:38 17.01.2017.

Ima ona macana na svakom uglu.To joj sigurno ne nedostaje.Moze i to biti razlog sto nije u samom vrhu tenisa.Previse se trosi van terena pa onda nema snage na igralistu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije