Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glupost godine

Novinar šokirao Đokovića: "Ovo mi nikad nitko nije rekao!"

Novak Đoković
Foto: Screenshot
1/2
01.04.2015.
u 18:29

– Ovo je jedan poseban trenutak. Moram malo stati i sabrati misli jer ovo je bio sudar sa realnošću. Hvala vam na tome.

Novak Đoković u osmini finala ATP turnira u Miamiju pobijedio je Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 6:7, 7:5, 6:0. Srpski tenisač bio je na korak do poraza, ali po tko zna koji put čudesno se izvukao od poraza. Nakon susreta bio je presretan zbog preokreta.

– Protiv Dolgopolova sam se, jednostavno, izborio za pobjedu. Bio sam nervozan, gubio sam koncentraciju u prvom setu jer se nisam osjećao dobro. Zato sam tražio način da se vratim u ovoj meč. Nisam se osjećao svježe na igralištu, iako sam se trudio da to budem. Ipak, prošao sam dalje i nadam se da ću biti bolji u sljedećem susretu – rekao je Đoković, a onda se javio novinar koji ga je šokirao svojom opaskom. Naime, on je taj meč proglasio susretom veterana, iako je Đokoviću 27 godina, a Ukrajincu 26.

Jeste li vi to upravo rekli – dva veterana!? Jesam li dobro čuo? Hvala... Prvi putu životu čujem nešto takvo o sebi. 

Na to je novinar pokušao objasniti kako nije mislio ništa loše, već se referirao na njegov dugi staž u tenisu, ali je dobio sličan odgovor

– Ovo je jedan poseban trenutak. Moram malo stati i sabrati misli jer ovo je bio sudar s realnošću. Hvala vam na tome. Mislim, zaista dugo igram tenis, ali me nikada nitko još nije tako nazvao.

>>Hrvat najstariji na Touru: 'Igraju i sa 90 godina, ja sam u 41. još mladić'

Komentara 14

MT
mile the king
00:54 02.04.2015.

divno je reci sportisti od 27 da je veteran. u hrvatskoj je svako rodjen do 2000. god. ratni veteran, kapiram, al ovo je sport.

Avatar think pink
think pink
21:10 01.04.2015.

bez veze - pa novinar nije rekao ništa loše. nazvati nekoga veteranom nije ništa ružno.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:40 02.04.2015.

Ako je ovo bezazleno pitanje glupost godine, sto je onda odluka da se to stavi u vecernji? Prvotravanjska sala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije