Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trendovi

Selfie je postao novi – autogram

Petra Kvitova of the Czech Republic reacts during the women's singles match against Marina Erakovic of New Zealand at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, May 26, 2015.       REUTERS/Pascal Rossignol
Reuters/PIXSELL
27.05.2015.
u 07:00

– Traže nas selfieje stalno. No često su vam navijači onda vrlo blizu, lice uz lice. Neki put su i brzi pa se ne stignete ni nasmijati.

Na Roland Garrosu i dalje je glavna priča kako je Roger Federer odgurnuo navijača koji je utrčao na teren kako bi se s njime fotografirao, odnosno snimio selfie. Postalo je tako jasno da je novi trend, odnosno fotografiranje sebe s idolom postalo – novi autogram. Naime, tenisače više ne traže da im se potpišu u bilježnicu, na ruku ili lopticu, već ih jure s mobitelima.

– Traže nas selfieje stalno. No često su vam navijači onda vrlo blizu, lice uz lice. Neki put su i brzi pa se ne stignete ni nasmijati. Drag mi je njihov interes, ali ponekad to zna biti iscrpljujuće – kazala je Ana Ivanović, a Victoria Azarenka dodala:

– Zna biti naporno, ali takav je posao. Treba pokazati naklonost prema navijačima. Jer upravo oni nas motiviraju. Trebamo se na to naviknuti...

Sjećamo se kako je Marin Čilić prošlog ljeta u Umagu strpljivo potpisivao autograme, brojili smo, potpisao ih je nakon jednog meča više od 70. No očito je da će ove godine flomaster zamijeniti – smiješkom. I popraviti frizuru. Sve se mijenja... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije