Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO ODUSTAJANJE

Novi šok: Hrvatski zet ne putuje na Olimpijske igre

Ivo Karlović - Marcos Baghdatis
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
29.07.2016.
u 13:43

"Jasno je da neću sudjelovati na Olimpijskim igrama jer bih bio nepošten prema svojom zemlji, osim ako nisam sto posto spreman i zdrav", napisao je 31-godišnji Baghdatis na svom Facebook profilu.

Ciparski tenisač Marcos Baghdatis odustao je od nastupa na Olimpijskim igrama koje se od 5. do 21. kolovoza održavaju u Rio de Janeiru zbog ozljede ramena.

"Jasno je da neću sudjelovati na Olimpijskim igrama jer bih bio nepošten prema svojoj zemlji, osim ako nisam sto posto spreman i zdrav", napisao je 31-godišnji Baghdatis na svom Facebook profilu.

"Zato s velikim žaljenjem javljam da se povlačim iz ciparske olimpijske reprezentacije. Već sam obavijestio Ciparski tenis savez", dodao je Baghdatis, 42. tenisač na ATP ljestvici, koji je na zadnjim OI u Londonu prije četiri godine izgubio u osmini finala od Škota Andyja Murraya

Cipranin se tako pridružio trećem tenisaču svijeta Švicarcu Rogeru Federeru koji je također otkazao svoj nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru zbog potrebne rehabilitacije nakon što je ranije ove godine operirao koljeno.

Cipranin je i hrvatski zet budući da je oženio Karolinu Šprem.

Komentara 4

BU
bubabi
14:01 29.07.2016.

Strasan sok! Dobro da sam sjedio za vrijeme citanja! Koga briga za ovog istrosenog frajera. Njegovo vrijeme je proslo 2005. Mozda da su olmpijske igre u Atini bi ovo bila vijest.

SA
santos008
16:17 29.07.2016.

Mene je ova vijest isto sasjekla,cijeli dan mi san nece na oci.Evo 4 popodne a ja jos nisam zaspo

R9
ronaldo 9
14:36 29.07.2016.

na ovaj sam članak kliknuo samo da podjelim sa svima vama da sam stvarno šokiran,OI su mi postale nevažne:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije