Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Novak s publikom otpjevao rođendansku pjesmu majci Dijani: 'Happy birthday...'

Novak Đoković
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
24.01.2015.
u 16:26

“Happy birthday to you...” razlegalo se stadionom u čast Novakove majke Dijane Đoković, rođene 24. siječnja 1964. u Beogradu od roditelja Hrvata Zdenka i Elizabete Žagar.

Novak Đoković i Stanislas Wawrinka, nakon ispadanja Rogera Federera dvojica najozbiljnijih kandidata za naslov na ovogodišnjem Australian Openu, neokrznuti su prošli i treće kolo. Wawrinka je sa 6:4, 6:2, 6:4 pobijedio Finca Jarkkoa Nieminena, dok se Đoković namučio tek malo više u prvom setu za pobjedu 7:6 (8), 6:3, 6:4 nad Španjolcem Fernandom Verdascom.

Obojica dosad nisu izgubili ni set. Đokoviću, koji je u karijeri četiri puta osvajao Australian Open, bila je to 28. pobjeda u posljednjih 29 mečeva na tom turniru. Nakon trijumfa Novak je pozvao navijače u Areni Roda Lavera da svi zajedno otpjevaju rođendansku pjesmu njegovoj majci Dijani, što su ovi i učinili.

Happy birthday to you...”  razlegalo se stadionom u čast Novakove majke Dijane Đoković, rođene 24. siječnja 1964. u Beogradu od roditelja Hrvata Zdenka i Elizabete Žagar, rođenih Vinkovčana koji su zbog vojne službe preselili u Beograd.

– Svaka čast Fernandu, učinio da je da ovo bude sjajan meč – kazao je nakon dvoboja Đoković koji je u devet setova u Melbourneu samo jednom izgubio servis (od sedam suparničkih prilika za break).

Rezultati - parovi, 2. kolo, muški: Dodig/Melo (4, Hrv/Bra) - Golubjev/Istomin (Kaz/Uzb) 6:2, 3:6, 7:6 (3); žene: Garcia/Srebotnik (7, Fra/Slo) - Rogers/Vekić (SAD/Hrv) 6:3, 3:6, 6:3; legende, muški: Bahrami/Santoro (Ira/Fra) - Ivanišević/Ljubičić (Hrv) 4:3 (4), 4:0, 3:4 (3), 4:0; žene: Bradtke/Schett (Aus/Aut) - Fernandez/Majoli (SAD/Hrv) 4:3 (2), 2:4, 4:1.

>> Pogledajte sjajnu podvalu Ivaniševića kojom je nasmijao gledatelje

Komentara 12

MI
miran
17:20 24.01.2015.

"“Happy birthday to you...” razlegalo se stadionom u čast Novakove majke Dijane Đoković, rođene 24. siječnja 1964. u Beogradu od roditelja Hrvata Zdenka i Elizabete Žagar." Bice da se to dogodilo samo zato sto je ona rodjena od roditelja 'Rvata!ta! VI STE BOLESNI i to NEIZLJECIVO.

PE
peugeot
18:22 24.01.2015.

Otac Srbin, a majka Hrvatica... Super ! Novak je - "yugos"! Kao sto su Karlovic, Cilic, Troicki, Dodig, Coric, Tipsarevic, Lajovic, Zimonjic... Kako god okrenes, kako god obrnes, Jugoslavija ("Juzni Slaveni") je - neunistiva. Pogledaj, kako nakon smrti Sarajlije, legendarnog kantautora Kemala Montena, cijela Jugoslavija, bas cijela, place. Placu, Zagreb, Beograd, Ljubljana, Podgorica, Skopje. A, tek Sarajevo !

AJ
ajam
18:48 24.01.2015.

Ciliceva majka Koviljka, Novakova od Hrvata , To je ono sto treba neprekidno naglasavati, pogotovu kada je u pitanju V.L. , jer to su jedine vrijednosti ovih ljudi , njihove sportske vrijednosti i nisu tako vazne . Najvaznije je daje da znamo kako bi se oni trebali nacionalno osjecati. Bolesno........Neizljecivo. Gadite mi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije