Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIMBLEDON

Čiliću se nije ispunila želja: U četvrtfinalu ide na Đokovića kojega nikada nije svladao

Đoković
Foto: Reuters
1/6
07.07.2015.
u 15:27

Protiv Đokovića Čiliću nikako ne ide - igrali su 12 puta i naš tenisač nijednom nije uspio slaviti

Marin Čilić u četvrtfinalu Wimbledona će igrati protiv prvog igrača svijeta i prvog nositelja turnira Novaka Đokovića. Srbijanski tenisač danas je dovršio posao protiv Kevina Andersona (6:7, 6:7, 6:1, 6:4, 7:5) nakon što je jučer meč prekinut zbog mraka kod 2:2 u setovima.

Đoković se jučer vratio nakon što je gubio 0:2 u setovima, a i danas je opasno živio. Imat će 14. nositelj turnira za čim žaliti budući da je kod 2:2 imao dvije vezane break-lopte. No, nije ih uspio iskoristiti. Nakon toga je pritisak očito učinio svoje jer je kod 5:5 napravio dvije servis-pogreške. Đoković je to uspio iskoristiti, napravio break te zatim osvojio gem za pobjedu.

Čilić je uoči ovoga meča rekao da bi radije igrao s Andersonom u četvrtfinalu, no želja mu se nije ispunila. Protiv Đokovića mu nikako ne ide - igrali su 12 puta i naš tenisač nijednom nije uspio slaviti. Posljednji put su se sastali ove godine u četvrtfinalu Monte Carla kada je Srbin slavio s uvjerljivih 6:0 i 6:3.

>> Čilić: Radije bih Andersona, ali bit ću spreman i za Đokovića

>> Srbi ogorčeni: 'Englezi trikovima žele srušiti Đokovića'

Komentara 23

SU
Superhero
16:39 07.07.2015.

Obozavam oba momka ali posto sam Hrvat, navijat cu za Marina. Nazalost u tenisu je vazna i glava i sto se tice toga, Novak je mnogo jaci. Jucer je lik gubio 2-0 i nijednom se nije naljutio - ja kadad sam igrao i gubio protiv slabijeg igraca slomio bi reketu od nervoze i bijesa.

MI
migaaa
17:03 07.07.2015.

Haj radiji bih bio da se susrecu tek u finalu.Drag mi je Cilic jer iz njega zraci ljudina ali cu ipak navijati za Djokovica jer bi izgubio puno bodova.Nadam se lepom mecu.

PE
peugeot
16:05 07.07.2015.

"Engleska kombinacija" (namjestiti stvari tako da se olaksa da njihov Murray ima sto manje posla sa Djokovicem) nije uspjela. "Engleski marifetluk" pao u vodu! Idemo, "Joker" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije