Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim neočekivano

Novak Đoković sve iznenadio ovom odlukom te zabrinuo Marina Čilića i Rafaela Nadala

Đoković Čilić
Foto: Graham Hughes/News Syndication/PIXSELL
1/6
23.02.2017.
u 22:45

Iako je prvotno objavio da će mu prvi turnir nakon nastupa u Davisovu kupu protiv Rusije biti masters u Indian Wellsu, promijenio je odluku te zatražio pozivnicu organizatora meksičkog turnira.

Novak Đoković iznenadio je teniski svijet odlukom da će sljedećeg tjedna nastupiti na turniru u meksičkom Acapulcu. Naime, iako je prvotno objavio da će mu prvi turnir nakon nastupa u Davisovu kupu protiv Rusije biti masters u Indian Wellsu, promijenio je odluku te zatražio pozivnicu organizatora meksičkog turnira.

Meksikanci su naravno uvažili želju drugog tenisača svijeta pa će mu to biti prvi nastup u Acapulcu. 

Inače, Đoković je u tom terminu od 2007. godine nastupao u Dubaiju te četiri puta osvojio taj turnir. Sada je prekinuo tu 'tradiciju' te tako izbjegao moguće okršaje s Andyjem Murrayjem, Rogerom Federerom ili Stanom Wawrinkom. 

No, u Meksiku bi se mogao sučeliti Marinu Čiliću, Rafaelu Nadalu, Dominicu Thiemu ili Milošu Raoniću koje sigurno nije obradovala vijest o iznenadnoj promjeni plana srpskog tenisača. 

>>Supruga napala Đokovića, a nije znala da je kamera upaljena: 'Kako se ponašaš, majke ti...'

>>Skandalozno ponašanje: Australski Hrvat opet je razbjesnio navijače!

Komentara 2

CU
cungalunga
01:34 24.02.2017.

To mu je žena naredila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije