Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnje

Jeste li ikada vidjeli ovakav poen? Pogledajte na koji ga je način Đoković izgubio

Novak Đoković
Foto: Screenshot
1/2
28.05.2015.
u 20:47

Srpski tenisač zabrinuo je svoje navijače kada je sredinom drugog seta zatražio fizioterapeuta koji ga je izmasirao i dao mu 'zeleno svjetlo' za povratak

Novak Đoković bez problema se plasirao u treće kolo Roland Garrosa, jedinog Grand Slam turnira koji nije osvajao u svojoj bogatoj karijeri. Bez velikih problema prvi tenisač svijeta pobijedio je Gillesa Mullera iz Luksemburga sa 6:1, 6:4, 6:4.

Susret je trajao samo sat i 50 minuta, a srpski tenisač zabrinuo je svoje navijača kada je sredinom drugog seta zatražio fizioterapeuta koji ga je izmasirao i dao mu ''zeleno svjetlo'' za povratak. Ipak, nije bilo ništa ozbiljnije i posljedice se nisu vidjela, a u trećem setu gledatelji su mogli vidjeti nevjerojatan i nesvakidašnji poen.

Naime, Muller je vratio servis i loptica je išla u aut, ali prije nego što je pala pogodila je Đokovićev reket i Srbin je izgubio poen. Malo ga je to iživciralo, ali poslije su se i on i publika nasmijali.

>>Federer bijesan zbog incidenta: 'Ovo nije nimalo smiješno!'

>>Bajka se nastavlja! Ćorić nakon gotovo četiri sata igre izbacio 19. igrača svijeta!

Komentara 6

TH
thebureque
21:37 28.05.2015.

Gle,napisaše Srpski a ne Srbijanski,jako uviđajno.Bravo Nole Srbine,kako je lepo Srbin biti.

Avatar zagondzija
zagondzija
21:08 28.05.2015.

Moze mu se...hahahaha....

MA
Mars...+
22:31 29.05.2015.

thebureque28.05.2015 u 21:37h Gle,napisaše Srpski a ne Srbijanski,jako uviđajno.Bravo Nole Srbine,kako je lepo Srbin biti.>>>>>>>>>> Majka mu je Hrvatica a otac Crnogorac ,tako da Nole nije niti srbin niti Srbijanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije