Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE Laureus

Đoković proglašen najboljim sportašem svijeta, slavio ispred Ronalda i Hamiltona

Đoković
Foto: Reuters
15.04.2015.
u 18:04

– Sport je motiv i inspiracija mnogima od nas te ohrabrenje za djecu da vježbaju i sanjaju. Ali, to nisu samo trofeji i medalje, već natjecanja i nadogradnja kao put ka boljim pojedincima i boljem društvu – rekao je Đoković nakon proglašenja pobjednika u Šangaju

Vodeći tenisač svijeta Novak Đoković dobio je prestižnu nagradu Laureus za najboljeg sportaša svijeta. Srbijanski tenisač nagradu je odnio ispred Cristiana Ronalda, Lewisa Hamiltona, Renauda Lavilleniea, Marca Marqueza i Roryja McIlroya. To mu je nakon 2012. drugi put da je osvojio "sportskog Oscara".

– Protekle sezone sam ostvario mnoge uspjehe, ali to je zasluga mojeg čitavog tima. Hvala Laureusu, instituciji koja okuplja sportske legende i brine o mladima. Sport je motiv i inspiracija mnogima od nas te ohrabrenje za djecu da vježbaju i sanjaju. Ali, to nisu samo trofeji i medalje, već natjecanja i nadogradnja kao put ka boljim pojedincima i boljem društvu – rekao je Đoković nakon proglašenja pobjednika u Šangaju.

Najbolja sportašica je etiopska atletičarka Genzebe Dibaba, dok je nagradu za momčad godine dobila njemačka nogometna reprezentacija.

>> Đoković 142. tjedan na vrhu, prestigao Nadala

Komentara 9

FU
fullmax
18:44 15.04.2015.

Velika stvar za Srbiju i sve postene ljude !!!!

DE
deroko_
18:17 15.04.2015.

B R A V O !!!

01
011sale
20:15 15.04.2015.

Momak je izuzetan. Bravo Nole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije