Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuna laž

Nevjerojatno! Svjetski mediji objavili vijest da je Roger Federer poginuo u prometnoj nesreći

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.10.2016.
u 17:14

Milijuni fanova Rogera Federera bili su u šoku kad su čuli ovu izmišljenu vijest

Milijuni fanova Rogera Federera iz cijeloga svijeta ostali su u šoku kada se jučer ujutro proširila priča da je jedan od najboljih tenisača svih vremena poginuo u prometnoj nesreći. Srećom, ispostavilo se da je priča lažna, iako je puno portala na nju "nasjelo".

Netlivemedia je objavila navodni breaking news i tvrdila da je Švicarac doživio tešku nesreću u Madridu, nakon što se vraćao sa zabave. Čak su i objavljene izmišljene izjave jednog upućenog izvora.

– On je u jako ozbiljnom stanju, u ovom trenutku liječnici daju sve od sebe da ga spase, rekao je "izvor", a nije dugo trebalo da se priča zakotrlja i da obiđe svijet. Naravno, neki su portali još i dodali pa je došlo do toga da je Federer čak i umro.

Srećom, vrlo brzo otkrilo se da to nema veze s istinom. Prije svega, otkriveno je da su objavljene fotografije zapravo stare dvije godine i na njima se vidi automobilska nesreće koja se dogodila u Singapuru. Uz to, jučer su objavljene fotografije Federera koji se nalazi na otvaranju teniske akademije Rafaela Nadala.

Zaista je nevjerojatno da netko može ići do te mjere da izmisli priču o nečijoj smrti, a onda još u to ubaci i izmišljene izjave.

 

Komentara 2

Avatar Milimir
Milimir
19:54 21.10.2016.

Porodici Federer ovom prigodom izjavljujem sućut!

ZG
zgrio
20:00 21.10.2016.

Novinar se snebiva nad potpunom laži. Sam ih je napisao brdo, čemu takvi naslovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije