Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Nevjerojatan ispad hrvatskog tenisača u Parizu: 'Sve ću vas poubijati'

Ivan Dodig
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
24.05.2016.
u 08:43

Dodigu ovo nije prvi ispad u posljednje vrijeme, čini se da su mu živci sve tanji jer se u Münchenu svađao sa sucem

Ivan Dodig jučer je odigrao odličan meč i pobijedio Rusa Mihaela Južnija s 6-4, 5-7, 7-5, 2-6, 6-3 te se prvi put u karijeri plasirao u drugo kolo Roland Garrosa.

Meč je bio iznimno naporan i dramatičan, trajao je 4 sata i 19 minuta, a naš predstavnik na kraju je ipak došao do zasluženog slavlja. Međutim, njegova pobjeda ostala je pomalo u sjeni ispada iz trećeg seta. Dodig je kod 5:4 imao priliku povesti 2:1 u setovima, ali Rus se uspio vratiti, a hrvatski tenisač tada je izgubio živce.

– Samo se meni ovo može dogoditi! Sve ću vas ubiti, sve ću vas poubijati, sve do jednog – grmio je ljutiti Dodig.

Dodigu ovo nije prvi ispad u posljednje vrijeme, čini se da su mu živci sve tanji. Na ATP turniru u Münchenu tražio je od suca dozvolu da ode u zahod, ali kako je gem još trajao, sudac mu to nije dozvolio, na što je Dodig uzvratio:

"Hoćeš li da ti se pose*em nasred terena?"

>>Kakvo iznenađenje: Marin Čilić u prvom kolu Roland Garrosa ispao od 166. na svijetu!

>>Dodig prvi put u karijeri izborio plasman u drugo kolo Roland Garrosa

Komentara 17

IV
ivanjoksimovic
09:42 24.05.2016.

Cudna sorta ste vi Hrvati. Kad vam se neko svidja, prisvajate ga iako je tudj. A vaseg se odricete. Malo covek puko, inace je odlican dubl igrac. Imate vi medju sobom mnogo vece sljamove od njega.

Avatar Pavel ic
Pavel ic
09:28 24.05.2016.

nevidim u cemu je problem.svako se motivira na svoj nacin

DJ
djsebastijan
16:33 24.05.2016.

Trebalo mu je dodati kakav smajser da to odradi temeljito !! Pa da se po...e na sred terena onako na miru !! Nek svijet vidi kako se to kod nas radi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije