Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BARCELONI

Nadal i Ferrer zaigrali u Liceu: Ovo je jedno od najčuvenijih mjesta

Rafael Nadal i David Ferrer
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
22.04.2014.
u 14:47

- Presretan sam što sam mogao igrati u Liceu. Ovo je jedno od najčuvenijih mjesta u Barceloni - rekao je Nadal.

David Ferrer prošlog je tjedna zaustavio Rafaela Nadala u četvrtfinalu Monte Carla, a ovog tjedna ovaj španjolski dvojac igra u Barceloni gdje imaju status prvog i drugog nositelja pa je njihov susret nemoguć prije finala.

A organizatori su upravo pomoću njih dvojice htjeli povećati interes za turnir te su došli na ideju da Nadal i Ferrer izmjene nekoliko udaraca u Kući opere
Gran Teatre del Liceu.

 

Ta se ideja jako svidjela Rafaelu Nadalu.

- Presretan sam što sam mogao igrati u Liceu. Ovo je jedno od najčuvenijih mjesta u Barceloni - rekao je Nadal, inače osmerostruki pobjednik ATP turnira u Barceloni.

>> Dodig izborio drugo kolo Barcelone i meč protiv Lopeza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije