Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI POEN

Murray ne odustaje: Organizatorima US Opena se žalio na hrvatsku sutkinju!

Murray
Foto: Reuters
1/6
09.09.2016.
u 10:46

- Jedan od tri digitalna audio procesora za zvuk pokvario se tijekom četvrtog meča Kei Nishikori - Andy Murray - poručili su iz USTA uz napomenu da se popravak nije mogao obaviti tijekom meča jer bi to zahtijevalo duži prekid.

Škotski tenisač Andy Murray imao je "bliski susret" s hrvatskom sutkinjom Marijom Čičak u četvrtinalu US Opena u kojem je izgubio od Keija Nishikorija sa 1:6, 6:4, 4:6, 6:1, 7:5.

Britanac je dominirao, imao 2:1 u setovima i priliku za break početkom četvrtog seta. U tom poenu je dominirao, a onda se ponovno začuo onaj neobični zvuk koji je u osmini finala preplašio Anu Konjuh, a hrvatska sutkinja Marija Čičak odlučila je prekinuti poen i ponoviti ga. To je Murrayja izbacilo iz takta.

– Uopće nije bilo glasno! Isto se čulo i ranije na set loptu pa nisi reagirala. Nisi reagirala triput, a sad ponavljaš poen?! Mijenjaš pravila! – vikao je bijesni Murray na našu sutkinju.

Murray se nije smirio ni nakon meča pa je šefu sudaca na US Openu, Wayneu McKewenu, uložio žalbu.

- Wayne mi je rekao da se to dogodilo četiri puta tijekom mečeva - rekao je Murray.

Iz Teniskog saveza SAD-a (USTA) objasnili su o čemu se radi.

- Jedan od tri digitalna audio procesora za zvuk pokvario se tijekom četvrtog meča Kei Nishikori - Andy Murray - poručili su iz USTA uz napomenu da se popravak nije mogao obaviti tijekom meča jer bi to zahtijevalo duži prekid.

Komentara 5

Avatar Posmatrac NEU
Posmatrac NEU
11:13 09.09.2016.

Jedan od najjadnijih nacina da opravdas svoj poraz. Ako te takva sitnica dekoncentrise da izgubis ceo mec, onda si zalutao u tenis.

LI
lipotan
11:08 09.09.2016.

sore loser.

DU
Deleted user
12:08 09.09.2016.

Procesor za zvuk je tijekom meča ometao i nasu Anu, pa ipak dobila. Ajde "kralju drame", budi djentlmen i priznaj da nisi igrao svoj najbolji tenis, te zasluzeno izgubio sa zvonom ili bez zvona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije