Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKET NIJE KRIV

Ovakav nije bio ni Ivanišević, pogledajte što je napravio Mihail Južnij!

Mihail Južnjij
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
25.05.2015.
u 14:28

Pokušao je polomiti reket na glavi i potom predao meč Damiru Džumhuru

Goran Ivanišević poznat je po temperamentnom ponašanju tijekom profesionalne karijere, a najčešće žrtve njegovih ispada bili su reketi. Ponekad se i verbalno obrušio na suce, ali nije ni blizu "ludom" Rusu Mihailu Južnom, čiji posljednji ispad puni stupce s teniskim vijestima.

Igrao je u prvom kolu Roland Garrosa protiv bosanskohercegovačkog tenisača Damira Džumhura i nije mu baš najbolje išlo, pa je kod 0:2 u setovima (2:6, 1:6) počeo udarati glavom po reketu. Učinio je to više puta svom snagom i potom predao meč.

Nije mu prvi put, 2008. godine razbio si je glavu na isti način. Jasno je da to čini kad nije zadovoljan svojom igrom, ali sigurno mu nimalo ne pomaže takvo ponašanje. I uza sve nailazi na osudu navijača, medija i organizatora brojnih turnira, zbog čega mu se mogu i vrata zatvoriti na nekima od njih u budućnosti.

Teško da bi netko dok gleda ovakve scene povjerovao da je riječ o osobi koja je doktorirala filozofiju u Moskvi.

>> VIDEO Poludio na linijskog suca: 'Koliko puta!? Koliko puta!?'

Komentara 3

DU
Deleted user
14:44 25.05.2015.

haha...nije udarao glavom po reketu nego reketom po glavi...

IN
Inspector
15:09 25.05.2015.

Ja neznam gdje su prijenosi Karlovica Dodiga i Corica? Pa gdje? Jako bezobrazno od HRT-a, neznam sta rade ti lopovi (ok, kradu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije