Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživao u meču

Delić: Hvala navijačima Srbije za pljesak hrvatskoj himni!

Novak Đoković i Mate Delić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
06.03.2015.
u 18:28

– Nisam imao što izgubiti i u meč sam krenuo s mišlju da moram u njemu uživati. Igrao sam protiv najvećeg igrača svih vremena, uživao sam i bila mi je velika čast

Hrvatska nakon prvog dana Davisova kupa gubi od Srbije 0:2. Mate Delić imao je najteži mogući zadatak, na otvaranju se suprotstavio Novaku Đokoviću, prvom igraču svijeta. Nažalost, glatko je izgubio.

– Nisam imao što izgubiti i u meč sam krenuo s mišlju da moram u njemu uživati. Igrao sam protiv najvećeg igrača svih vremena, uživao sam i bila mi je velika čast. Istina je, imao sam malo tremu na početku, ali nakon nekog vremena sam se opustio i uživao, rekao je Delić.

Iako je izgubio, Delić nije razočaran.

– Ovo za mene nije poraz nego pobjeda jer ovo je za mene bilo jedno veliko iskustvo i donijet će mi napredak u karijeri. Sretan sam što sam dobio mogućnost da odigram s Novakom.

Pohvalio je publiku u Kraljevu.

– Hvala publici, ugodno smo iznenađeni. Od samog početka ovdje se osjećamo ugodno i uživamo, a dobili smo i pljesak nakon naše himne i hvala im na tome.

>>Đoković: Delić je jedan od najperspektivnijih igrača današnjice

>>Borna imao sve, a potom Troickom i Srbiji poklonio veliku pobjedu

Komentara 47

KI
kimi
18:49 06.03.2015.

Eto šta se desi kada na tribinama nemaš šačicu plitkoumnih mentola široj javnosti poznatih pod imenom huligani. Došli normalni ljudi, porodično sa decom da uživaju u lepom tenisu.

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
18:38 06.03.2015.

Svaka čast publici u Kraljevu!

DU
Deleted user
18:38 06.03.2015.

Kada ovakva atmosfera bude bila na fudbalskim (nogometnim) utakmicama tek onda će mo moći da pričamo o nekoj kulturi. (kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj) Početak je početak svaka čast Kraljevu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije