Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS LONDON

Rafael Nadal mogao je samo stati i nakloniti se Novaku Đokoviću

Rafael Nadal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.11.2015.
u 16:42

Završilo je 6:3, 6:3 za sat i 21 minutu igre

Novak Đoković još je jednom pokazao zašto dominira svjetskim tenisom toliko suvereno. Slavio je u polufinalu londonskog Mastersa protiv Rafaela Nadala 6:3, 6:3 za sat i 21 minutu.

Nije Španjolac imao ni "milimetra" šanse, odmah na početku meča ostao je bez servisa na način da nije došao ni do poena. Do kraja prvog seta Novak je samo odradio posao.

U drugom setu bilo je nešto teže, uvjetno rečeno. Nadal se konstantno mučio na svom servisu i kod 3:3 je pokleknuo, da bi potom kod 3:5 još jednom pokleknuo jer nikako nije mogao pratiti izmjene nametnute od strane najboljeg u ovom trenutku, u ovoj godini...

Španjolac se može tješiti činjenicom da su ozljede iza njega te da se vraća u nekadašnju formu. Samo, to je još uvijek daleko od Nadala kakvog pamtimo i kao takav nije imao nikakve šanse protiv Đokovića.

Jedini koji ima kakav takav odgovor na Srbina jest Roger Federer, koji će se kasnije u drugom polufinalu sučeliti sa Stanom Wawrinkom.

>> Nadal pobjedom najavio dvoboj s Đokovićem

Komentara 22

PE
peugeot
16:50 21.11.2015.

Ostaje "Jokeru" da briljantnu tenisku sezonu 2015 - zavrsi briljantno.

IV
ivanjoksimovic
18:45 21.11.2015.

Novak je briljantno odigrao mec. Jedan od najlepsih ove sezone, sa nekoliko prelepoh lobova i voleja. Mislio sam pre meca da ce biti teze, ali se sada cini da je Novak prethodne meceve igrao sa pola snage, taman koliko mu treba da prodje, a pravi gas je dodao tek danas. I to ne tokom celog meca, vec samo u prva 3 gema prvog seta. Ostatak je odigrao prilicno rutinski. Bilo je lepo gledati ga u nesto agresivnijem samopouzdanju. Hirurski precizne duboke lopte pokazuju kakvo samopouzdanje ima. 15 uzastopno finale i nadam se 4 trofej u nizu na zavrsnom turniru, i 5 u nizu tokom ove sezone.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
18:11 21.11.2015.

Nadal ima rotirajuce loptice, koje za Djokovica ne predstavljaju ni najmanji problem. Sto me kod Nadala brine je cinjenica da nema duzine u udarcima. Sve nesto oko t-linije i onda ga Djokovic pocme setati- sim-tam! Mislim da Federer ne mozee dva puta dobiti Djokovica u nekoliko dana, tesko ce danas biti i sa Wawrinkom. Posebno od kada ima mladu curu, Donnu, koja je 11 godina mladja od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije