Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očekuje ga Kudla

Marin Čilić protiv igrača koji je bio 
kod Baracka Obame

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
06.07.2015.
u 12:15

Od naših predstavnika na teren će još i Ante Pavić u paru s Novozelanđaninom Venusom, te Ivan Dodig u paru s Brazilcem Melom.

Čilićev meč s Amerikancem Denisom Kudlom (22), 105. igračem ATP-ove liste, bit će tek zagrijavanje našega najboljega tenisača za četvrtfinale, u kojemu ga najvjerojatnije čeka prvi igrač svijeta Novak Đoković (danas igra protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona).

Da, u All England Clubu sprema se repriza hrvatsko-srpskoga četvrtfinala iz prošle godine u kojemu je Novak slomio našega Marina u pet setova. Bio je to Čilićev prvi proboj među najboljih osam na najvećem svjetskom turniru.

No, teško da će Marin reći bilo što o Novaku prije negoli se riješi anonimnoga Kudle.

– Četvrto kolo, drugi je tjedan, zajedno sa svojim stožerom nastavljam dalje motivirano. Kudla? Može igrati odlično kada je došao do osmine finala, a imao je i prije Wimbledona nekoliko solidnih rezultata na travi na challengerima – kurtoazno je nastupio Marin uoči meča s uljezom u ovoj fazi natjecanja.

Tko je uopće Denis Kudla? Po rođenju Ukrajinac, rođen u Kijevu. Kad je imao godinu dana, cijela obitelj preselila se u Fairfax u Virginiji, gdje je Denis sa sedam godina počeo igrati tenis. Prije dvije godine, na Uskrs, posjetio je Bijelu kuću i upoznao Barracka Obamu, po stilu igre najsličniji je “dosadnom” zemljašu Davidu Ferreru, a uzor mu je Roger Federer...

Čilić i Kudla igrat će treći meč na terenu broj tri.

Od naših predstavnika na teren će još i Ante Pavić u paru s Novozelanđaninom Venusom protiv braće Bryan, te Ivan Dodig, kojega u paru s Brazilcem Melom čeka meč protiv britansko-danske kombinacije Murray – Nielsen.

Federer u osmini finala igra protiv Španjolca Bautiste-Aguta, Wawrinka protiv Belgijca Goffina, Berdych protiv Simona...

>>Čilić slomio Isnera u nastavku i plasirao se u osminu finala

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije