Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOSTRAN MEČ

Marin Čilić dominantno ušao u polufinale umaškog ATP turnira!

Marin Čilić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
25.07.2014.
u 18:40

Slavio je protiv Lukasa Rosola sa 6:0, 6:2.

Marin Čilić se plasirao u polufinale umaškog ATP turnira nakon što je pobijedio Čeha Lukasa Rosola sa 6:0, 6:2 za sat i tri minute igre.

- Bio je to sjajan meč, malo mi je smetalo što su mi se ruke previše znojile, ali sve je na kraju bilo dobro jer Rosol je takav igrač, ukoliko ne uspije u svojim taktičkim zamislima raspadne se do kraja, nema nikakvu "rezervu" - rekao je nakon meča naš tenisač.

To je bio njihov četvrti meč i četvrta pobjeda našeg najboljeg tenisača. Ali ono što raduje jest činjenica da Marin niti u jednom trenutku nije dozvolio češkom tenisaču da dođe do breaka ili bar do break lopte.

Uostalom, rezultat prvog seta sve jasno govori, bez izgubljenog gema ga je završio. Krenuo je sjajno i u drugi set, ali se Rosol konsolidirao i odigrao nešto bolje. No nije mogao konstantno odolijevati napadima našeg tenisačima, pokleknuo je na trećem servisu drugog seta i to je bio kraj priče za Čeha.

U polufinalu Čilića čeka bolji iz susreta drugog nositelja Španjolca Tommyja Robreda i Španjolca Pabla Carrena Buste.

>> Marin Čilić lako svladao prvu prepreku i prošao u četvrtfinale Umaga!

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
22:19 25.07.2014.

tooooooooooooooooo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije