Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi masters

Čilić: Inspirirali su me uspjesi hrvatskih sportaša u Riju

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.08.2016.
u 00:30

"Apsolutno je predivan osjećaj osvojiti 'masters 1000'. Druga je to najveća titula u mojoj karijeri i ponovno osvojena sjajnom igrom tijekom cijelog tjedna, što me posebno veseli

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izjavio je kako su ga za osvajanje naslova na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Cincinnatiju, gdje je u finalu sa 6-4, 7-5 svladao drugog igrača svijeta, Britanca Andyja Murraya, inspirirali i uspjesi hrvatskih sportaša na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

"Apsolutno je predivan osjećaj osvojiti 'masters 1000'. Druga je to najveća titula u mojoj karijeri i ponovno osvojena sjajnom igrom tijekom cijelog tjedna, što me posebno veseli. Vjerujem da su me čak i inspirirali rezultati naših sportaša u Riju, bilo je zbilja genijalno pratiti sve sportaše i družiti se s njima u Riju. Potaknut ću se da nastavim s istim pristupom igri i s istom pripremom, da mogu nastaviti u ovome smjeru. Definitivno sam prezadovoljan formom, US Open je ispred mene i nadam se nastavku ovog lijepog niza. Za uspjeh na Grand Slamu je potrebno puno stvari da se poklope, tako da ću ostati maksimalno koncentriran i ići korak po korak naprijed", izjavio je Čilić.

Osvajanjem Cincinnatija Čilić se vratio među deset najboljih tenisača svijeta, trenutačno je deveti.

Čilić se pobjedom na Mastersu vratio u Top 10, Ćorić napredovao devet mjesta

Jeste li ga ikad vidjeli ovakvog? Pogledajte kako Čilić slavi prvi Masters

Komentara 3

MN
Mnd7779
05:41 23.08.2016.

Čestitam ti Marine, i ostani tu gdje ti mjesto medju 10 najboljih.

RZ
rebel.zg
07:49 23.08.2016.

Darn, a ja igro ma Murraya mao zicer dana, al kad je poceo mec bec nakon 2-3 gema se vidjelo da ga ima. Pitanje je bilo samo dal ce upast u neku crnu rupu opet. Ovaj put nije, a cini se i da je uznapredovao u zadnjih par mjeseci, a neznamo dal je to povezano s rastankom od Gorana. U svakom slucaju cestitke, samo naprijed. Next stop US Open. Mozda konacno i tog Djokovica dobije

DU
Deleted user
11:03 23.08.2016.

Uspjeh naših sportaša u Riju dobio fantastican nastavak u Cincinnatiju: titule Cilica i Dodiga i prolazak nase mlade nade Corica do cetvrtfinala. Sve cestitke nasim tenisacima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije