Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI HRVAT NAKON LJUBIČIĆA

Marin Čilić osigurao nastup na Mastersu!

Marin Čilić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
18.10.2014.
u 15:26

- Ovo je bila jedna od mojih želja kad sam počeo igrati tenis, ove se godine ostvarila i jako sam sretan zbog toga. To je veliko ostvarenje, jedno od najvećih u mojoj dosadašnjoj karijeri - rekao je Čilić.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić osigurao je naslov na završnom Mastersu u Londonu koji će se održati 9. do 19. studenog, službeno je potvrđeno. Nakon Ivana Ljubičića koji je igrao 2006. i Gorana Ivaniševića koji je pet puta nastupio na završnom turniru, Čilić je treći Hrvat koji će nastupiti na Mastersu.

- Ovo je bila jedna od mojih želja kad sam počeo igrati tenis, ove se godine ostvarila i jako sam sretan zbog toga. To je veliko ostvarenje, jedno od najvećih u mojoj dosadašnjoj karijeri. ATP World Tour Finals je jedno od najzanimljivijih i najkvalitetnijih natjecanja u svijetu uopće, gledano širom svijeta, uz izvanrednu posjećenost u dvorani. Velika mi je čast biti u tom društvu i jedva čekam nastup - rekao je Čilić.

Nastup na Mastersu su osim Čilića zasad osigurali Novak Đoković, Roger Federer, Rafael Nadal i Stanislas Wawrinka.

>> I Nadal priznao: Moram na operaciju, nisam siguran hoću li na Masters

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije