Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI MOGU BIRATI

Marin Čilić nominiran za najomiljenijeg tenisača na svijetu

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.10.2014.
u 10:29

Uz to, nominiran je i za tenisača s najboljim sportskim ponašanjem i za tenisača koji je najviše napredovao.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pamtit će 2014. godinu cijeli život jer u njoj je osvojio prvi Grand Slam, prvi plasman na završni Masters, a uz sve ga je ATP nominirao za tri nagrade!

Nalazi se u kategorijama za najomiljenijeg tenisača, za tenisača s najboljim sportskim ponašanjem i za tenisača koji je najviše napredovao. Upravo u posljednjoj ima najveće šanse pobijediti jer u prve dvije favorit je Roger Federer.

Zanimljivost je da su navijači ti koji određuju pobjednika pa svi koji žele našem najboljem tenisaču omogućiti pobjedu neka glasuju OVDJE.

>> Marin Čilić osigurao nastup na Mastersu!

Komentara 4

Avatar franioprvi
franioprvi
10:52 19.10.2014.

Hercegovac iz Medjugorja , Gospa je uz njega , uci ga ljudskim vrijednostima.

DU
Deleted user
16:39 19.10.2014.

@Haška-pravda, Bolje promijeni ime u München-pravda, jer tamo se ovih dana sudi takvima kao ti.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:48 19.10.2014.

Ovaj rođeni bosanac Marin Čilić je stvarno kvalitetan tenisač ali manje kvalitetan i lojalan čovjek do svoje zemlje i svojih sunarodnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije