Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wimbledon

Marin Čilić kreće prvi, Ferrer odustao zbog ozljede lakta

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL
28.06.2015.
u 19:10

Moram igrati svoju igru, servirati što bolje i biti agresivan – kaže Čilić.

Marin Čilić prvi će u Wimbledonu na teren od naših tenisača, sutra u 12.30 sati na trećem igralištu igrat će s Japancem Moriyom, 174. igračem svijeta. Ostali hrvatski predstavnici u pojedinačnoj konkurenciji na teren će u utorak.

– Nikada nisam s njim ni igrao, ni trenirao, a nisam ga ni gledao. Nizak je (165 cm) i vjerojatno voli brze terene, no ja moram igrati svoju igru, servirati što bolje i biti agresivan – kaže Čilić iza kojega su dva turnira na travi s učinkom 3-2.

Ozljeda lakta spriječila je osmog nositelja, Španjolca Davida Ferrera, da ove godine nastupi u Wimbledonu. Umjesto njega na turnir će sretni gubitnik Luca Vanni iz Italije.

>>Ana Konjuh za suparnicu dobila Alize Cornet koja je lani izbacila Serenu Williams

Komentara 1

WL
WL
21:57 28.06.2015.

brze vamo nego tamo lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije