Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIMBLEDON

Nedovršena drama: Čilić i Isner nastavljaju sutra nakon 10:10 u petom setu

Čilić - Isner
Foto: Reuters
1/3
03.07.2015.
u 22:51

Po grimasama igrača to je teže palo Čiliću jer on je bio taj koji je prvi servirao i stalno bio u vodstvu, a Isner ga je morao stizati.

Drugi dan zaredom na terenima Wimbledona opet je jedan Hrvat među posljednjima krenuo na počinak. Dan prije bio je to Karlović, a sinoć deveti nositelj Marin Čilić koji nije uspio dovršiti svoj dramatični meč s Amerikancem Johnom Isnerom ( 7:6, 6:7, 6:4, 6:7, 10:10).

Nakon preko četiri sata igre meč je prekinut u petom setu kod rezultata 10:10. Nakon što je poveo sa 10:9, Čilić je na servis suparnika imao 0:30 i priliku da dovrši dvoboj. No, Isner se izvukao pa je zbog nadolazećeg mraka nastavak susreta prebačen za subotu. Po grimasama igrača to je teže palo Čiliću jer on je bio taj koji je prvi servirao i stalno bio u vodstvu, a Isner ga je morao stizati.

Petak je bio uspješan dan za hrvatske parove i Hrvate uparene s tenisačima drugih zemalja. Tako su u osminu finala prošli pobjednici Roland Garrosa Igor Dodig i Brazilac Marcelo Melo, ali i Mate Pavić uparen sa Novozelanđaninom Venusom.  Ana Konjuh udružila se sa Marinom Draganjom i to uspješno, a prolaz dalje izborili su i Ajla Tomljanović i Ivan Dodig koji je jučer imao dvostruki program.

Najuzbudljiviji meč dana odigrala je, i dobila, Serena Williams koja je bila na rubu ispadanja (0:3 u trećem) protiv Britanke Heather Wilson. Istovremeno je svoj meč igrala, i dobila Srpkinju Krunić, Venus Williams, a ždrijeb je htio da će se u sljedećem kolu sestre namjeriti jedna na drugu.

>> Dodig i Melo nakon drame u pet setova ušli u 3. kolo

Komentara 6

HA
Hancov
23:52 03.07.2015.

Ajmo Marine sutra je tvoj dan Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DH
dalibor.hren
04:56 04.07.2015.

Ovu glupost u naslovu je vjerojatno napisao Milorad Dušanović!

DH
dalibor.hren
04:55 04.07.2015.

Sve je trebalo biti riješeno u četvrtom setu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije