Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEGA GA BERAKNIS

Marin Čilić bez izgubljenog seta prošao u drugo kolo Wimbledona

Čilić
Foto: Reuters
1/4
29.06.2015.
u 14:34

Čilić će u drugom kolu igrati protiv Litavca Ričardasa Berankisa, 90. igrača svijeta kojemu je Austrijanac Andreas Haider-Maurer predao u prvom kolu.

Marin Čilić prošao je prvu prepreku na startu Wimbledona. Najbolji hrvatski tenisač i deveti nositelj turnira u prvom je kolu svladao kvalifikanta Hirokija Moriyu sa 6:3, 6:2 i 7:6 (4).

Čilić je stvari protiv Japanca, 174. igrača svijeta malo zakomplicirao u trećem setu. Otvorio je breakom, no onda je kod 3:2 izgubio svoj servis. Set je nakon toga otišao u tie-break kojega u kojem je naš tenisač iskoristio treću meč-loptu.

Čilić će u drugom kolu igrati protiv Litavca Ričardasa Berankisa, 90. igrača svijeta kojemu je Austrijanac Andreas Haider-Maurer predao u prvom kolu.

>> Najbolji plasmani u karijeri za Bornu Ćorića i Anu Konjuh

Komentara 2

WL
WL
13:40 30.06.2015.

opet nešto na gu.ove pih

DO
doktor1
16:47 29.06.2015.

Preslaba igra u trećem setu, za nekog malo boljeg igrača to je odmah preokret i odlazak u 5. set. Nikad nisam vidio da je Marin nekog rasturio prepustivši mu 2-3 gema. On umjesto da to učini odlazi u neizvjesnost tie-breaka. Uvijek ista priča i dječje bolesti u igri koje igrači prvih 20 sa zadovoljstvom čekaju u kažnjavaju. Psihički pristup igri potpuno pogrešan a bez toga nema dobrog rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije