Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADAO I DONSKOJA

Čilić bez izgubljenog seta do trećeg kola US Opena

Čilić
Foto: Reuters
1/6
02.09.2015.
u 21:20

Naš bi tenisač u trećem kolu trebao imati puno teži posao. Vjerojatno ga očekuje susret sa 17. nositeljem Grigorom Dimitrovim.

Marin Čilić bez izgubljenog je seta stigao do trećeg kola US Opena. Najbolji hrvatski tenisač i branitelj naslova danas je svladao Rusa Evgenija Donskoja sa 6:2, 6:3 i 7:5.

Čilić je odigrao još bolje nego u prvom meču protiv Argentinca Pelle. Najviše je problema imao u trećem setu kada su oba tenisača napravila break. No, onda je Čilić kod 5:5 ponovo uzeo servis protivniku i servirao za meč. U posljednjem je gemu spasio je jednu break loptu (Donskoj je iskoristio jednu od pet) i za manje od dva sata upisao pobjedu. Čilić je imao ukupno 19 aseva te pet puta oduzeo servis protivniku.

Naš bi tenisač u trećem kolu trebao imati puno teži posao. Vjerojatno ga očekuje susret sa 17. nositeljem Grigorom Dimitrovim. No, Bugarin prije toga treba svladati Kazahstanca Kukuškina.

>> Marin Čilić neće obraniti naslov, ne djeluje fizički spreman

>> Ana Konjuh zaustavljena u drugom kolu US Opena

Komentara 1

BA
barbaizamerike
22:02 02.09.2015.

bravo legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije