Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren turnir

Majoli i Sanchez Vicario revijalnim susretom najavile WTA Bol

15.09.2012., Vinkovci - Odrzan humanitarni teniski mec Ive Majoli i Gorana Ivanisevica za pomoc udruzi osoba s invaliditetom Bubamara.  Photo: Goran Ferbezar/Pixsell
30.05.2016.
u 00:17

Iva Majoli, osvajačica Roland Garrosa iz 1997. godine u Bol je dovela jednog od glavnih sponzora nogometne Lige prvaka

Nakon punih 13 godina popodne je na teniskim terenima u Bolu na Braču ponovno otvoren turnir na čijem je centralnom terenu danas popodne započela egzibicija kao zanimljiv uvod u WTA Bol Open.

Prvi dan turnira veteranke Iva Majoli i Arantxa Sanchez Vicario igraju revijalni meč, a uoči tog meča odigrale su u parovima sa predsjednikom Hrvatskog atletskog saveza Franjom Lukovićem i Aleksandrom Medvjedevim.

Glavni WTA Bol Open turnir počinje u utorak.

Pozivnice za WTA turnir u Bolu dobile su i Petra Martić, te Teni Lukas, a nakon što u Hrvatsku stigne iz Pariza, trebala bi im se pridružiti i Ana Konjuh, pa će sve tri zaigrati u glavnom turniru.

Iva Majoli, osvajačica Roland Garrosa iz 1997. godine u Bol je dovela jednog od glavnih sponzora nogometne Lige prvaka.

Aleksandar Medvjedev je zamjenik predsjednika Upravnog odbora najveće ruske naftne kompanije Gazprom, a Španjolka Arantxa Sanchez Vicario je osvajačica četiri Grand Slam turnira.

WTA turnir Bol 2016 je prvo takvo izdanje ženskog teniskog turnira koji će se u razdoblju od 29. svibnja do 5. lipnja, tijekom drugog tjedna Grand Slam turnira Roland Garrosa u Parizu održavati na Braču.

Samo šest turnira na svijetu, od čega samo dva u Europi, dio su te ekskluzivne serije u 2016. godini.

Posljednji WTA meč prije gašenja turnira odigran je u Bolu 2003. godine.

>>Tri splitske olimpijke i Iva Majoli promovirale turnir u Bolu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije