Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN IZ SNOVA

Lučić-Baroni nakon pojedinačnog, osvojila i turnir parova!

'Croatia's Mirjana Lucic celebrates against Belarus' Victoria AzarenkaPhoto: Press Association/PIXSELL'
14.09.2014.
u 22:51

Slavila je sa 6:4, 6:3 protiv Venus Williams i prvi put nakon 1998. osvojila turnir, a ni dva sata kasnije je s Hradeckom bila bolja od Goerges i Hlavackove sa 6:3, 7:6 (8).

Mirjana Lučić-Baroni pobijedila je favoriziranu Venus Williams 6:4, 6:3 i osvojila WTA turnir u kanadskom Quebecu! A potom dva sata kasnije i turnir u parovima!

To je njen prvi osvojeni turnir nakon 1998. godine i slavlja u Bolu na Braču. Dakle, čekala je dugih 16 godina da dođe do novog finala, ali i isto toliko da osvoji turnir. Mirjana je tako ušla u povijest kao tenisačica s najvećim razmakom između dvije titule. Dosad je rekord držala Japanka Kimiko Date s 13 godina razmaka između dva naslova.

Nije se još ni proveselila, a s Hradeckom je bila bolja od Goerges i Hlavackove sa 6:3, 7:6 (8). Bio je to napet meč, ali pobjednice su ga kontrolirale cijelo vrijeme. Nisu dozvolile iznenađenje i stigle su do titule, koju će naša Mikica pamtiti!

A na kraju dana još je osvojila i turnir u parovima! Ima 32 godine, ali to joj očito nije ni najmanji problem, bez ikakve muke odradila je četiri seta teškog tenisa. Time je potvrdila odličnu formu i neka samo tako nastavi, igra možda najbolji tenis u životu i neka uživa dokle god ide.

>> Lučić-Baroni u finalu prvi put nakon Bola 1998.!

Komentara 40

DU
Deleted user
20:19 14.09.2014.

Bravo, Mirjana, sve najbolje zelje za dalje uspjehe. Svaka cast na ovakvom come back-u!

SE
sestrićna
20:19 14.09.2014.

svaka čast !!!

DU
Deleted user
20:30 14.09.2014.

BRAVO! Nakon svega što si prošla u životu, kapa do poda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije