Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POBJEDA

Lučić-Baroni na US Openu postigla ono što joj nije uspjelo već 16 godina

'Croatia\'s Mirjana Lucic reacts during her match against Serbia\'s Ana Ivanovic on the fifth day of the WTA AEGON Classic tennis tournament at Edgbaston Priory Club, Birmingham, Central England, on J
Foto: 'ANDREW YATES'
28.08.2014.
u 08:32

Pobijedila je u drugom kolu Izraelku Shahar Peer 6:7 (6), 6:3, 6:2.

Mirjana Lučić-Baroni nastavlja oduševljavati na US Openu! Pobijedila je u drugom kolu Izraelku Shahar Peer 6:7 (6), 6:3, 6:2 i ponovno je predvodnica hrvatskih tenisača kada je riječ o uspjehu u Sjedinjenim Američkim Državama. Nadajmo se da će scenarij biti jednak onome nakon prvog kola.

Uzmemo li u obzir i kvalifikacije, to je njena peta pobjeda na turniru jer je tri ostvarila u kvalifikacijama. A zajedno s ovom pobjedom, ukupno su dvije protiv izraelske tenisačice, inače 155. na svijetu.

Koliko je ovo velik uspjeh za nju osobno govori i podatak da je dosad samo dva puta uspjela doseći treće kolo US Opena te na tome i stala, ali bilo je to davne 1997. i 1998. U karijeri se još uspjela plasirati u treće kolo  i potom polufinale u Wimbledonu 1999. godine i u treće kolo Roland Garrosa 2001.

Za plasman u četvrto kolo igrat će protiv druge nositeljice, Rumunjke Simone Halep. Bit će to njihov prvi međusobni ogled.

>> Lučić-Baroni gubila 2:5 u trećem setu, ali na kraju je pobijedila!

Komentara 2

QQ
qqriqrac
09:12 28.08.2014.

Bravo Mikica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije