Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOJICA U TRI SETA

Loš dan u Umagu: Ispali Pavić i Delić

Tenis Umag
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/11
22.07.2014.
u 20:28

Delić je izgubio od Urugvajca Pabla Cuevasa sa 4:6, 6:4, 6:4 nakon dva sata i pet minuta igre.

Drugi dan turnira u Umagu nije bio dobar za hrvatske tenisače. Mate Delić i Ante Pavić, dva igrača s pozivnicom, ispali su u prvom kolu.

Delić je izgubio od Urugvajca Pabla Cuevasa sa 4:6, 6:4, 6:4 nakon dva sata i pet minuta igre. U trećem setu je imao "break", ali Cuevas to uspio nadoknaditi i kod 5:4 uzeti servis našem tenisaču.

Pavić je također igrao tri seta, a porazio ga je Argentinac Horacio Zeballos sa 6:4, 6:7 (2) i 6:1. Zeballos će u drugom kolu igrati protiv Borne Ćorića. Od hrvatskih igrača na turniru je još Marin Čilić.

>> Ćorić: Imam 
prvu pobjedu, a želim ih u karijeri još barem tisuću...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije