Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naučio lekciju?

Kyrgios o vrijeđanju Donne Vekić: Ne sramim se zbog izrečenog!

Wawrinka, Kyrgios, Vekić
Reuters/PIXSELL
30.08.2015.
u 23:18

Kazna je poštena. Zaslužio sam da me se kazni do neke mjere, a očito je da sam još mlad, kaže Australac.

Velika afera potresla je svijet tenisa nakon što je Australac Nick Kyrgios (20) na turniru u Montrealu uvrijedio Švicarca Stanislasa Wawrinku i njegovu djevojku Donnu Vekić. Mladi tenisač dobacio je suparniku kako je Kokkinakis spavao s njegovom djevojkom, a za što ga je ATP blago kaznio. 

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) stoga mu je izreklo uvjetnu četverotjednu suspenziju i novčanu kaznu od 25.000 dolara. No, kazna za mladog tenisača postat će aktivna ako u sljedećih šest mjeseci bude kažnjen na ATP turnirima za verbalno ili fizičko zlostavljanje, ili ako skupi više od 5000 dolara kazni na ATP turnirima.

Kyrgios je u velikom intervjuu za Daily Mail izjavio kako je kazna poštena, ali i da ga nije sram zbog onog što je izrekao.

- Kazna je poštena. Zaslužio sam da me se kazni do neke mjere, a očito je da sam još mlad. Nakon svega stekao sam dojam da će zbog takvih uvreda uskoro početi ljude trpati u zatvor, tako da sam naučio lekciju. Sada se moram ponašati u skladu s pravilima, ali sigurno je da neću igrati bez emocija - rekao je Australac i dodao kako nije očekivao da će se podići toliko prašine zbog njegove provokacije.

- Eto, tako se dogodilo i vjerujem da sam nešto naučio iz toga. To nikad ne bih ponovio, ali isto tako ne mogu reći da se osjećan posramljeno. Nije me sram zbog toga što sam rekao. Ispričao sam se Wawrinki osobno, a Donni preko posrednika - zaključio je Australac uoči meča s Andyjem Murrayjem na US Openu.

>>Bezobraznik Nick Kyrgios rastužio je Anu Ivanović

Komentara 6

NI
nindjago
02:20 31.08.2015.

pripzite vas dvojica da se i vase nebi pocele"tuckat"sa nekim iz topa 20-25

JO
joshua
00:52 31.08.2015.

Bitno da je ona kuraba i da se tucka, a da ste vas dvojica moralne vertikale - ne vjerujem da se itko od aktera baš vama dvojici povjerio, ali ipak spremno blatite mladu osobu na temelju tračeva i medijskih nagađanja. Kao da biste povjerovali i da je demantirala. Eh, što li bi se sve dobro i lijepo u vašem životu pronašlo da ga je pretresti pod povećalom javnosti.

OK
okozaoko
07:47 31.08.2015.

Pitanje je li istina da je Vekić spavala sa ovim ili onim. Ako je, ne znam zašto bi nekoga kažnjavali ako to kaže i javno? Ime joj je Donna, to dosta govori. Uostalom, ima puno gorih stvari u sportu od toga, ne znam čemu silna frka. Možda je to samo marketing. Tko je za DV čuo prije ovoga incidenta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije