Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WINSTON SALEM

Kraj za Bornu Ćorića, u četvrtfinalu ga svladao Kevin Anderson

Borna Ćorić
Foto: DPA/PIXSELL
28.08.2015.
u 10:23

Anderson je u prvom setu napravio dva breaka. U drugom su oba tenisača država svoj servis te je odlučivao tie-break u kojem je naš tenisač osvojio samo jedan poen.

Južnoafrikanac Kevin Anderson zaustavio je Bornu Ćorića u četvrtfinalu ATP turnira u američkom Winston Salemu. 15. igrač svijeta i drugi nositelj turnira slavio je sa 6:2 i 7:6 (1).

Anderson je u prvom setu napravio dva breaka. U drugom su oba tenisača držala svoj servis te je odlučivao tie-break u kojem je naš tenisač osvojio samo jedan poen.

Bio je to njihov prvi susret. Anderson će u polufinalu igrati protiv Tunižanina Maleka Jazirija.

>> Borna Ćorić lako u četvrtfinale, idući protivnik mu je Kevin Anderson

Još nema komentara

DA
Danijel
12:59 28.08.2015.

Sada nema komentara. A prije, svjetski talenat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije