Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Prag

Konjuh u drugom kolu ispala od Tajvanke Su-Wei Hsieh

Ana Konjuh
Press Association/Pixsell
27.04.2016.
u 15:32

Protiv 12 godina starije suparnice Konjuh je odigrala samo jedan odličan set što joj nije bilo dovoljno za pobjedu.

Hrvatska tenisačica, 18-godišnja Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u četvrtfinale WTA turnira u Pragu, bolja od nje je u dvoboju 2. kola bila Tajvanka Su-Wei Hsieh sa 6-4, 2-6, 6-1 nakon sat i 38 minu ta igre.

Protiv 12 godina starije suparnice Konjuh je odigrala samo jedan odličan set što joj nije bilo dovoljno za pobjedu.

Mlada Dubrovčanka odlično je otvorila susret oduzevši servis Hsieh u prvoj igri, ali tu je prednost odmah i izgubila, da bi se ključnim za prvu dionicu igre pokazao deseti gem kada je Konjuh još jednom izgubila servis za 6-4 u korist Tajvanke.

Drugim setom Konjuh je u potpunosti dominirala, nakon što nije iskoristila čak šest "break-lopti" (0-40 i još tri prednosti) u prvoj igri, te još dvije prilike za oduzimanje servisa suparnice kod rezultata 1-1, Konjuh je pri rezultatu 2-2 realizirala ukuno 10. "break-loptu" u drugom setu za 3-2, a kod vodstva 4-2 još jednom oduzela servis suparnici i potom mirno odservirala za poravnanje rezultata.

I kada se očekivalo da će u trećem setu nastaviti gdje je stala u drugom, dogodilo se potpuno suprotno. U četiri servis-gema Hsieh, Konjuh je osvojila ukupno četiri poena, dok je čak dva puta gubila servis, pa je Tajvanka vrlo brzo stigla do vodstva od 5-0, te je čak imala i jednu priliku ostaviti našu igračicu bez osvojenog gema u odlučujućoj dionici. Konjuh je ipak uspjela izbjeći "kvrgu", no ništa više od toga.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tarzan
18:25 27.04.2016.

Bolje ti je ostavi se tenisa i okušaj se u nečem drugom. Tenis ti očigledno ne ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije