Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEČEVI ODGOĐENI

Kiša opet izazvala prekid u Roland Garrosu, Đoković izgubio prvi set

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.05.2016.
u 15:23

Srpski je tenisač izgubio prvi set sa 3:6 na terenu Philippe Chatrier kada je meč prkeinut zbog kiše.

U utorak su na Roland Garrosu, dan nakon što su svi mečevi otkazani zbog kiše, tenisači opet izašli na terene i to sa satom zakašnjenja, ali je kiša još jednom nakon samo 45 minuta uzrokovala prekid pa tako i u susretu između najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića i 14. nositelja Španjolca Roberta Bautiste Aguta koji je poveo sa 1:0 u setovima.  

Srpski je tenisač izgubio prvi set sa 3:6 na terenu Philippe Chatrier kada je meč prkeinut zbog kiše.  Prekinuti su i mečevi između druge nositeljice Agnieszke Radwanske i Bugarke Tsvetane Pironkove koje su izjednačene u setovima 1:1, te Australke Samanthe Stosur i Rumunjke Simone Helep u kojem australska tenisačica vodi 7:6(0), 3:2.

>> Ćorić izgubio, Hrvatska ostala bez predstavnika na Roland Garrosu

Komentara 1

VC
von_canada
19:07 31.05.2016.

"Srpski je tenisač izgubio prvi set sa 3:6 na terenu Philippe Chatrier kada je meč prkeinut zbog kiše"....jedino ako je pisac clanka doziveo infarkt i tu stao sa pisanjem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije