Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SERIJA

Karlović s terena 'pomeo' Srbina Lajovića i ušao u četvrtfinale!

Ivo Karlović
Slavko Midzor/PIXSELL
26.02.2015.
u 08:40

Poslije osvajanja Delray Beacha, "div sa Šalate" si je očito zacrtao i osvajanje Acapulca, što jasno potvrđuje ovih 3:6, 6:3, 6:1

Ivo Karlović ne misli stati! Ušao je u četvrtfinale ATP turnira u Acapulcu nakon pobjede 3:6, 6:3, 6:1 protiv Srbina Dušana Lajovića. To mu je sedma pobjeda u nizu, ali i četvrta u kojoj nije trebao tie-break da ju ostvari!

Jasno je već po tom detalju s koliko samopouzdanja igra "div sa Šalate" i samo neka uživa jer zaslužio je. No ono što posebno raduje u ovom meču jest činjenica da nije sve krenulo kako treba, Srbin se nametnuo, napravio break i održavao prednost do kraja prvog seta. Djelovalo je kao da Ivina serija dolazi kraju jer u te 34 minute, koliko je trajao prvi set, ništa nije bilo kako treba Karloviću. Imao je samo 50 posto prvog servisa, a poeni ostvarni na drugom bili su svega 28 posto. Svemu tome dodao je i pet dvostrukih pogrešaka.

Da će se sve promijeniti u samo 53 minute, teško bi itko mogao reći, ali dogodilo se upravo to. Ivo kao da se probudio iz nekog sna, kod 3:3 u drugom setu Lajović je nestao s terena i uspio osvojiti još samo jedan gem u cijelom meču!

Sad ga u četvrtfinalu čeka Amerikanac Ryan Harrison, tenisač protiv kojeg još nikad nije igrao, ali nije za podcijeniti jer izbacio je Dimitrova sa 2:1 u setovima.

>> Ivo Karlović nastavio s pobjedama, Ivan Dodig se već oprostio

Komentara 5

BE
BenAkiba
15:07 27.02.2015.

hahahaha kažeš ''pomeo'' :)))) od kada se pika 2:1 'da je ''pomeo'' a ne provukao se?? :)))

MI
miran
19:15 27.02.2015.

"Karlović s terena 'pomeo' Srbina Lajovića " Otkad se pobeda sa 2:1 zove "pomesti"? A izgleda mi da je Harrison pomeo patuljcica sa Salate.

DU
Deleted user
08:58 26.02.2015.

Očekujemo reakciju Pupovca, documente, dr.odvjetništva i AFŽ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije