Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP miami

Karlović neočekivano izgubio od kvalifikanta, ispao i Ćorić

Borna Coric of Croatia hits a return to Andy Murray of Britain during their men's singles quarter-final match at the ATP Championships tennis tournament in Dubai February 26, 2015. REUTERS/Ahmed Jadallah (UNITED ARAB EMIRATES - Tags: SPORT TENNIS)
Reuters/PIXSELL
29.03.2015.
u 09:34

Kolumbijac Falla i Belgijac Goffin bili su kobni za hrvatske tenisače.

Nakon što je u prvom kolu bio slobodan, Ivo Karlović je u drugom kolu Miamija neočekivano brzo i lako kapitulirao pred Kolumbijcem Alejandrom Fallom, 133. tenisačem svijeta.

Kolumbijac, koji je došao iz kvalifikacija, pobijedio je sa 6:4, 6:2, u dvoboju u kojem je div sa Šalate pogodio samo četiri asa.

Bolje nije prošao niti Borna Ćorić kojeg je savladao Belgijac David Goffin 0:6, 4:6 nakon 70 minuta borbe.

>>Jelena Janković psovala našu sutkinju Čičak, dobila opomenu, pa prestala

Komentara 4

PE
peugeot
16:41 29.03.2015.

Opet Filic ! Filicu, Filicu, raspitaj se malo o Kolumbijcu Falli prije nego sto pises tvoj "ljevpro" od tekstica ! Falla je superiskusan, toliko, da bi cak i velicanstveni "Joker" da se s njime susreo imao ne mali broj problema.

TH
thebureque
10:06 30.03.2015.

Fali mu malo onog Srpskog inata,inače solidan.

RA
ratkovucetic
14:10 04.04.2015.

Ma Hrvatska ima strašne tenisače. Već je velesila !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije