Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez naslova u Washingtonu

Karlović ispustio priliku: Jedan od najtežih poraza, ako ne i najteži

Tennis - AEGON International 2014 - Day One - Devonshire ParkIvo Karlovic in action against Jeremy Chardy during the AEGON International at Devonshire Park, Eastbourne.Clive Gee Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
25.07.2016.
u 08:20

Poraz nikad nije samo poraz, nego i lekcija. Bila su to sjajna dva tjedna, niz od osam pobjeda morao je završiti, šteta što se to dogodilo danas - napisao je Ivo Karlović na svom Facebooku

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije uspio u tjedan dana osvojiti dva turnira. Nakon slavlja u  Newportu protiv Luksemburžanina Müllera, Div sa Šalate je u finalu ATP turnira u Washingtonu izgubio od Francuza Gaëla Monfilsa sa 7:5, 6:7(6), 4:6.

Karlović je tako ostao na sedam osvojenih naslova dok je Monfilsu ovo tek šesti trijumf na ATP turniru.

- Jedan od najtežih poraza, ako ne i najteži. S 37 godina izboriti tako dobru priliku, a ostane neiskorištena, poražavajuće je. Ali poraz nikad nije samo poraz, nego i lekcija. Bila su to sjajna dva tjedna, niz od osam pobjeda morao je završiti, šteta što se to dogodilo danas. Čestitam Monfilsu - napisao je Karlović na svom Facebooku.

Karloviću nije pomoglo ni 28 asova, ni 84 posto osvojenih poena nakon prvog servisa.

>>Karlović servirao za naslov, ali je dozvolio Monfilsu da se vrati u meč i pobijedi

Komentara 1

KO
kodifan
10:16 25.07.2016.

nedostajalo je malo sreće...bravo Ivo...naš si najbolji igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije