Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'častila' berdycha

Kamere ulovile psovke Murrayove zaručnice, evo kako je 'uzvratila' na kritike

Kim Sears
Foto: Reuters/Pixsell
01.02.2015.
u 13:11

Kim je 'uzvratila' na kritke majicom koju je odijenula za današnji finale s Novakom Đokovićem.

Napeto polufinale Australian opena između Škota Andya Murraya i Čeha Tomaša Berdycha izazvalo je mnogo strastvenih reakcija, posebno kod Britančeve zaručnice Kim Sears.

Otočki mediji naširoko su se raspisali o tome kako Murrayeva izabranica nije štedjela Berdycha te su joj psovke često prešle preko usta tijekom meča.

- Pritisak je bio ogroman. U afektu svašta kažete, pa vam poslije bude žao – branio je Andy svoju zaručnicu, a i sam je u nekoliko navrata vodio verbalne bitke s Berdychom.

Kim je na kritike 'uzvratila' majicom koju je odijenula za današnji finale s Novakom Đokovićem. Crna prevelika majica imala je ispisanu poruku 'Savjet roditeljima: eksplicitni sadržaj' i ubrzo privukla pažnju na društvenim mrežama.

 

>>Murray pobijedio Berdycha, ali na internetu se priča samo o njihovim djevojkama!

Komentara 12

Avatar comandante
comandante
13:30 01.02.2015.

treba to dobro .......

DU
Deleted user
13:41 01.02.2015.

Cura se moze i objesiti,na svoju majicu,ali je nas susjed njenog decka jednostavno oduvo,s terena............

Avatar Zaječarac
Zaječarac
13:30 01.02.2015.

Nole majstore pobedio si Murraya

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije