Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Trungellitija

Kakvo iznenađenje: Marin Čilić u prvom kolu Roland Garrosa ispao od 166. na svijetu!

Čilić Nishikori
Foto: Reuters
1/5
23.05.2016.
u 20:58

Čilić je tako tek što se vratio u Top 10 napravio veliki kiks i pokvario dobar dana hrvatskih predstavnika u Roland Garrosu (pobijedili su Lučić-Baroni, karlović i Dodig).

Marin Čilić nije se dugo zadržao u Francuskoj, ispao je već u prvom kolu Roland Garrosa. Argentinac Marco Trungelliti priredio je najveće iznenađenje i sa 7:6(4), 3:6, 6:4, 6:2 pobijedio hrvatskog tenisača.

U prvom setu svaki je igrač napravio po jedan break pa su kod 6:6 išli u tie-break u kojem je 166. igrač svijeta bio uspješniji. Bolje je Trungelliti otvorio i drugi te poveo s 3:0, ali je onda Čiilić pronašao ritam i sa šest uzastopnih gemova izjednačio u setovima. To ga je podiglo pa je tako krenuo i u treći set te poveo 4:2, ali onda ponovno pao i Argentinac je preokrenuo na 6:4. 

U odlučujućoj dionici Čilić je bio potpuno razbijen pa je Argentinac s lakih 6:2 došao do drugog kola. Bio je ovo njihov prvi međusobni susret, a Argentinac je slavio za 2 sata i 53 minute.

Čilić je tako tek što se vratio u Top 10 napravio veliki kiks i pokvario dobar dana hrvatskih predstavnika u Roland Garrosu (pobijedili su Lučić-Baroni, karlović i Dodig).

>>Lučić-Baroni za 57 minuta svladala Hantuchovu i izborila drugo kolo

>>Dodig prvi put u karijeri izborio plasman u drugo kolo Roland Garrosa

Komentara 14

IG
IgorIgy123
21:05 23.05.2016.

Čuj naslova: ˝Kakvo iznenađenje...˝. Pa kakvo je to iznenađenje da ta levatina poklanja poene okolo i nikoga ne dobiva?!

CA
cagaljb
21:19 23.05.2016.

Igra očajno, pogotovo na zemlji, nema tu nikakvog iznenađenja.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
21:26 23.05.2016.

Ovaj kvalifikant iz Argentine potpuno zasluzeno ide dalje. Nije kalkulirao, nego je kurazno igrao svaki poen. U cetrvtom setu je uzeo Cilicu dva puta servis. Od Cilica nista novo. Svaki put, kad kaze da se osjeca dobro, odmah ispadne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije