Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLUŠAJTE SAMI

Kaje li se Čilić zbog Thompsona ili se nespretno izrazio?

Marin Čilić, Marko Perković Thompson
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
25.09.2014.
u 23:58

– Znam što Thompson podržava i ponavljam, žao mi je što je sve otišlo u tom smjeru – rekao je Marin

Izjava Marina Čilića za srbijanski Kurir, kojom se osvrnuo na doček u Međugorju, a na kojem je nastupio Thompson, izazvala je mnogo reakcija. Iako je njegov otac Zdenko za Klix.ba rekao da je sve bilo izmišljeno i da se Marin nema zbog čega kajati, snimka ipak pokazuje da je razgovor autentičan.

– Ne vjerujem da se Marin ima zbog bilo čega kajati, sve je bilo perfektno, odlično. Mislim da je to izmišljeno, obična propaganda. Mate (Bulić, op.a.) je moj prijatelj 30 godina, dok sam s Thompsonom sjedio desetak puta u istom društvu i mogu reći da se radi o vrlo ugodnom čovjeku. Te stvari čačkaju, izmišljaju i njima se bave ljudi koji nemaju što pametnije raditi u životu – rekao je tata Zdenko.

Kurir je isprva napisao da se Marin Čilić u razgovoru s njima pokajao što je na dočeku pjevao Thompson, a potom i objavio snimku razgovora.

– Thompson je bio pozvan od organizacije dolje, meni je žao bilo jedino to što je ovakav veliki uspjeh okrenut prema tome i što nije bio fokus na ljudima koji su bili veseli i koji su došli na doček. Zbilja mi je bilo žao zbog toga – rekao je Čilić, a na inzistiranje novinarke o tome zašto to nije spriječio i zna li što Thompson predstavlja odgovorio je:

– Već je bilo kasno, to je već bilo dogovoreno, a ja sam bio u Nizozemskoj na Davisovom kupu i to je otišlo u tom smjeru tako da, žao mi je što je ispalo tako. Znam što Thompson podržava i ponavljam, žao mi je što je sve otišlo u tom smjeru. Vjerujem da svojim igrama i ponašanjem mogu pridobiti navijače kao i dosad, bilo u Srbiji ili BiH.

Poslušajte sami:

>> Čilić u rodnom Međugorju slavio s Thompsonom i Matom Bulićem

Komentara 157

CL
ClinOr
00:36 26.09.2014.

Provokatori bi prvo trebali otić na koncert pa vidjet šta thompson podržava i o čemu pjeva. oni svi misle da je on autor jure i bobana i da mu je to jedina pjesma koju stalno pjeva. ja sam jednom vidio mesića kako pjeva tu pjesmu, možda je on autor? možda će da on izgubi navijače u serbiji isto? jao nama, šta ćemo onda da uradimo?

DU
Deleted user
04:16 26.09.2014.

kako smo opet sa pobjednika US Open-a došli do Thompsona? Čudi me da nismo opet u 1945. ova novinarka stvarno namjerno provocira. A upravo tkava mentalitet nas stalno vrća u prošlost.

DU
Deleted user
07:06 26.09.2014.

kad god neki Hrvat uspije u svijetu, onda počinju i to hrvatskim medijima, ovakve hajke. Tako je bilo i sa Ivicom Kostelićem, sa Červarom i rukometašima, sa Blankom Vlašić... Nisu problem strani mediji, nego naši smrhad ovi novina rski koji će bilo što izgovoreno uzeti i prikazati u drugom kontekstu - koda je ovdje vijest Thomson, a ne pobjednik US opena Marin. Možda ovaj Vanjica nastoji Ćilića destabilizirati zbog slijedećeg suparnika u Davis kupu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije