Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Jelena Janković psovala našu sutkinju Čičak, dobila opomenu, pa prestala

Jelena Janković
Reuters
28.03.2015.
u 23:00

- Dobar sam s mnogim tenisačima iz Hrvatske, potom s nekima i iz Srbije, ali družim se i s tenisačima iz drugih zemalja, rekao je Borna Ćorić

Priča o Borni Ćoriću kao predvodniku mladih lavova svjetskog tenisa proširila se u Miamiju, pa je naš 18-godišnjak u kratkom vremenu dao nekoliko intervjua tamošnjim novinarima. Osim razgovora o lošem vremenu (kiša i vjetar), prednjačila su pitanja o perspektivi njegova naraštaja tenisača. Osim na Ćorića, tu se misli na Australce Kyrgiosa (19) i Kokkinakisa (18), Nijemca A. Zvereva (17), Korejca Chunga (18), Japanca Nishioku (19)...

- Da, nekoliko nas igra jako dobro u posljednje vrijeme. Neki smo već u Top 100, drugi na pragu. Talenat je tu, ali trebat će još puno vremena da ispunimo svoja očekivanja. U svakom slučaju bit će zanimljivo za nekoliko godina - kazao je Borna, otkrivši novinarki da ovo nikako nije njegov prvi boravak u Miamiju jer je sudjelovao na Orange Bowlu u konkurenciji do 12, do 14 i do 16 godina.

Na upit tko mu je najbolji prijatelj među tenisačima, Borna nije izravno odgovorio nego je kazao:

- Dobar sam s mnogim tenisačima iz Hrvatske, potom s nekima i iz Srbije, ali družim se i s tenisačima iz drugih zemalja. No, mi puno vremena za druženje i nemamo.

Borna je spomenutoj novinarki također otkrio da bi, da nije tenisač, vjerojatno bio boksač.

- Taj sam sport vježbao neko vrijeme. Volim borbu, volim nadmetanje, boks je također individualni sport kao i tenis i nalazim među njima dosta sličnosti - napomenuo je dečko sa Savice, potvrdivši da mu je Mike Tyson najposebniji među boksačima.

Još netko iz Hrvatske našao se u središtu pozornosti na turniru u Miamiju. Naša sutkinja Marija Čičak odlično je vodila dvoboj između Viktorije Azarjenke i Jelene Janković koji je Bjeloruskinja dobila sa 6:1, 6:1. Srpkinja je bila prilično nervozna i počela ju psovati na srpskom, na što ju je Čičak opomenula i rekla joj da pripazi što govori. I Jelena više nije psovala.

Komentara 9

Avatar Angelina11
Angelina11
23:42 28.03.2015.

Ako je bilo na srpskom kako je onda razumela sta joj prica i da li je psuje?

PE
peugeot
23:55 28.03.2015.

Opet nas "vrsni" teniski novinar Anton Filic rodila ga majka ! Sta, Jelena psovala Mariju Cicak na srpskom i ova sve psovke koje joj bjehu upucene za tili cas "prevela" na hrvatski pa bi uvrijedjena. Moj Filicu, moj Filicu, i pi..a i piz.a te dvije srpsko-hrvatske, odnosno hrvatsko-srpske rijeci su ista stvar ! Razumije Marija i jednu i drugi varijantu zenskog 'medjunozja', i te kako razumije...

AJ
ajam
04:43 29.03.2015.

Srpkinja nervozna i pocela psovati i to na SRPSKOM, a onda ju je Cicak opomenula ( vjerojatno na Srpskom da bi ju je ova razumila) , ali s obzirom da Cicak ne govori Srpski............... tu se sada automatski namece pitanjetanje razumijevanja , a to ce onda Filic , koji je inace, expert ne samo za sport, nego i za genetsku cistocu nacije , objasniti u nekom slijedecem izdanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije