Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davis kup

Izbornik Srbije zadovoljan što su izvukli Hrvatsku: Evo što je rekao!

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.09.2014.
u 23:44

Marin je izuzetan igrač, ali Davis kup je takvo natjecanje da puno toga ovisi o atmosferi. Respektiramo Hrvatsku, ali mislim da imamo prednost, veće iskustvo i više igrača koji mogu preuzeti odgovornost

Hrvatska teniska reprezentacija u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa igrat će protiv Srbije. Morat će igrati u gostima, a upravo to je velika prednost za Srbiju. S tim se slaže i Bogdan Obradović, izbornik Srbije.

- Zadovoljan sam ždrijebom jer igramo kod kuće, a zna se kakvu atmosferu imamo na domaćem terenu. Ove sezone trenirali smo bez trojice velikih igrača - Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića i Viktora Troickog, ali imamo mlade tenisače, koji su stasali i pokazali da su spremni da dobre rezultate. Gostovali smo već jednom u Splitu i pobijedili, vjerujemo u sebe, a uz igrače koji se vrate imat ćemo jednu vrlo dobru momčad, rekao je Obradović i otkrio da će vrlo vjerojatno igrati u Kombank Areni.

- To je logičan izbor jer igramo s Hrvatima i sigurno će biti dosta zainteresiranih za taj susret.

Osvrnuo se zatim i na najboljeg hrvatskog igrača i Marina Čilića.

- On je ostvario veliki uspjeh, Marin je izuzetan igrač, ali Davis kup je takvo natjecanje da puno toga ovisi o atmosferi. Respektiramo Hrvatsku, ali mislim da imamo prednost, veće iskustvo i više igrača koji mogu preuzeti odgovornost.

>>Hrvatska u Davisovu kupu igra protiv Srbije u gostima!

>>Čilić je u sjajnoj formi, možemo pobijediti Srbiju i ako igra Đoković

Komentara 3

JE
JediniMrva
08:32 19.09.2014.

Teško. Možda ne sada, ali za dvije tri godine ukoliko će se ovi mladci razvijati kako treba možda i dođu u priliku osvojiti Davis Cup. Sada ne treba od njih uopće očekivati da ih dobe. Neka ograju i uživaju pa što bude.

DU
Deleted user
07:30 19.09.2014.

Sta je JE,istina je,al lopta je okrugla :)

TO
tonimohave
05:04 19.09.2014.

Upravo tako, slažem se u potpunosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije