Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junak Istomin

Izbacio Đokovića pa oduševio govorom i dobio ovacije

Denis Istomin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.01.2017.
u 11:57

- Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri, a ona je potvrda da mogu igrati s najboljima, da mogu biti na njihovoj razini

Denis Istomin, 117. igrač svijeta, postao je priča dana na Australian Openu. Nakon gotovo pet sati lavovske borbe izbacio je branitelja naslova Novaka Đokovića, slavio je sa 7:6, 5:7, 2:6, 7:6, 6:4.

Nakon ove velike pobjede nije skrivao oduševljenje, a govorom nakon meča oduševio je Australce od kojih je u nekoliko navrata dobio ovacije.

- Žao mi je Novaka, ali igrao sam predobro danas, počeo je Istomin i dobio pljesak pa nastavio:

- Prije svega, iznenadio sam i samog sebe. Zahvala sam cijelom svom timu. Mama, napravili smo sjajan posao! Emotivan sam u ovom trenutku, puno toga mi prolazi kroz glavu. Ne mogu pronaći prave riječi, a zahvalio bih se i publici na sjajnoj podršci, rekao je Istomin.

Meč je bio naporan, morao je puno trčati.

- Da, ne znam kako sam to uspio izdržati sve, ali fizički sam se osjećao normalno. Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri, a ona je potvrda da mogu igrati s najboljima, da mogu biti na njihovoj razini, zaključio je Denis Istomin.

Komentara 4

DU
Deleted user
15:13 19.01.2017.

Murray i njegova mama presretni, ali ipak najglasnije se raduje Federer, jer znaju obojica da pored Noleta u formi nemaju sansu. Nole, rijesi se gurua, vrati Beckera :)

DU
Deleted user
13:22 19.01.2017.

Ja sam Đokovićev navijač, ali mora se priznati zaslužena pobjeda Istomina. Srećom tu su još Mirjana,Jelena, Ivo i Viktor pa imam za kog navijati:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije