Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJI

Karlović se s Đokovićem priprema za finale Roland Garrosa

Ivo Karlovic of Croatia returns the ball to Switzerland's Stan Wawrinka during their match at the Swiss Indoors ATP men's tennis tournament in Basel, Switzerland October 28, 2015.   REUTERS/Arnd Wiegmann  Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.05.2016.
u 18:41

Karlović je jučer tek u 37. godini uspio slaviti u meču na pet setova na najpoznatijem zemljanom turniru.

Ivo Karlović svladao je jučer Australca Jordana Thompsona i plasirao se u treće kolo Roland Garrosa. Karlović je tako tek u 37. godini uspio slaviti u meču na pet setova na najpoznatijem zemljanom turniru.

Karlovićev će idući protivnik biti drugi tenisač svijeta Andy Murray. Ivo je uoči meča na Facebooku objavio fotogafiju s Novakom Đokovićem.

"Spremanje za finale Roland Garrosa", napisao je Karlović u šali. A možda se i nije šalio?

>> Ćorić pobijedio Tomića, sad ide na Bautistu-Aguta

Komentara 2

ZW
zwone007
19:08 26.05.2016.

Je,šalio se....

VI
veliki_izdajnik
23:52 26.05.2016.

Kao nekada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije