Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv Argentine

Ivo Karlović igrat će finale za Hrvatsku: Svaka mu čast, želi nam pomoći!

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.09.2016.
u 12:52

Finalni dvoboj Svjetske skupine Davisova kupa između Hrvatske i Argentine bit će u Zagrebu od 25. do 27. studenog u Areni Zagreb

Hrvatska teniska reprezentacija u finalu Davisova kupa igra protiv Argentine, a u tom će dvoboju biti jača za Ivu Karlovića, 20. igrača svijeta. Iako se Karlović oprostio od igranja za reprezentaciju, ozljeda Borne Ćorića otvorila je pitanje njegova povratka. Karlović je malo ramišljao, a onda ipak odlučio da će igrati u finalu.

- Istina je, jučer sam se čuo s Ivom i dogovorili smo se da se vraća u reprezentaciju, zasad samo za ovaj dvoboj, a kasnije ćemo vidjeti. Svaka mu čast, želi nam pomoći, iako se zbog razumljivih razloga oprostio od reprezentacije. naime, zbog svojih godina, njemu je teško u tri dana igrati igrati toliko mečeva na tri dobivena seta, rekao je Krajan i dodao:

- Ovo ne znači da smo otpisali Bornu Ćorića, još vjerujemo da će se oporaviti.

Finalni dvoboj Svjetske skupine Davisova kupa između Hrvatske i Argentine bit će u Zagrebu od 25. do 27. studenog u Areni Zagreb, odlučio je jučer Hrvatski teniski savez (HTS) nakon što su razmotrene ponude gradova zainteresiranih za organizaciju. 

- Karlovića zovem svaki put, a mogu se samo nadati da se odazove. Nakon 2012. je odlučio da više ne nastupa. Hoće li prepoznati situaciju i veliki meč, finale i da ga trebamo, ali opet trebali smo ga svaki put… Među najboljim igračima je koje imamo, no dosad nisam imao pune nade. Nadam se da će nam se na neki način smilovati i doći pomoći. Možda je vrijeme da nam da pozitivan odgovor, rekao je Krajan prije nekoliko dana i, čini se, ipak uspio nagovoriti Karlovića da zaigra.

Komentara 12

DU
Deleted user
13:13 26.09.2016.

Svaka cast Dr. Ivo! Hrvatska moze samo biti ponosna na ovog karakternog covjeka sa velikim srcem! Sada je Hrvatska jaca i u Zagrebu, na domacem terenu, titula je nasa!

MA
Majur
14:05 26.09.2016.

Bravo Ivo!!

CA
Catalonia
13:29 26.09.2016.

To doktore.Uzmi salataru i onda ti treba dići spomenik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije