Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Wimbledonu

Ivo Karlović bez ijednog breaka pobijedio Tsongu i ušao u osminu finala

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.07.2015.
u 18:22

U osmini finala protivnik će mu biti pobjednik susreta Seppi - Murray.

Ivo Karlović pridružio se Marinu Čiliću u osmini finala Wimbledona! U trećem kolu pobijedio je Jo-Wilfreda Tsongu sa 3:1 u setovima, bilo je 7:6 (3), 4:6, 7:6 (2), 7:6 (9)!

Bio je to meč kakav se i očekivao, vrlo tvrd i neizvjestan, a glavnu ulogu igrali su servisi. Zanimljiv je podatak da je jedini break na susretu napravio Tsonga u drugom setu, dok Karlović niti jednom na susretu protivniku nije oduzeo servis. No, 'Div sa Šalate' odigrao je odličan susret, čvrsto držao svoj servis, a svaki puta bio koncentriraniji u 13. igri. Iako je u 37. godini, njegov tenis je na vrhuncu, u posljednje dvije sezone ostvario je zapažene rezultate i sasvim sigurno na londonskoj travi nikome nije poželjan protivnik.

Hrvatski tenis je tako dobio dvojicu igrača u drugom tjednu ovog prestižnog turnira, što je veliki uspjeh. Ipak, Karloviću ovo nije najveći doseg na ovom turniru, 2009. godine bio je u četvrtfinalu, a i te godine je izbacio Tsongu. Njih dvojica do sada su odigrala tri meča, a Karlović sada vodi sa 2:1.

U osmini finala protivnik će mu biti pobjednik susreta Seppi - Murray.

>>Čilić slomio Isnera u nastavku i plasirao se u osminu finala

Komentara 6

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:15 04.07.2015.

Bravo Ivane,bravo Marine.

BA
beto_alonso
18:57 04.07.2015.

Big Ivo!!

CL
ClinOr
18:43 04.07.2015.

Gledao sam prvi set ovog dvoboja u kojem su oba igrača po jednom uzeli jedan drugom servis i set je otišao u tie-break. Tako da mogu zaključito da je "novinar" cijeli tekst napisao samo na temelju krajnjeg rezultata i zaključio u naslovu da Ivo nije napravio ni jedan break. Prevarom je htio stvorit dojam da je gledao cijeli meč i napisao izvještaj. Tako se to često i radi. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije