Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPAO OD VESELOG

Karlović ispao s turnira u Bukureštu

Ivo Karlović - Marcos Baghdatis
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.04.2015.
u 13:47

U meču koji je trajao 80 minuta Karlović je ispalio 11 aseva, a konačan rezultat bio je 6:4 6:4.

Ivo Karlović poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u Bukureštu od Čeha Jana Veselog s 2:0 u setovima. U meču koji je trajao 80 minuta Karlović je ispalio 11 aseva, a konačan rezultat bio je 6:4 6:4.

Karlović je bio agresivniji igrač u početku meča no pred kraj prvog seta upada u crnu rupu koju je mladi Čeh odlično iskoristio te osvojio prvi set i osigurao break na početku drugog seta kojeg je sačuvao do kraja.

Podsjećamo, u prošlom kolu "Div sa Šalate" s turnira je izbacio Bornu Ćorića s 2:1 u setovima.

>> Ivo: Borna me je namučio, ali moć mi je samo rasla

Komentara 1

PE
peugeot
17:32 24.04.2015.

Ceh Vesely je igrac "sljake". Prema tome, nista cudno sto je "Dr Ivo" izgubio. Pozdrav ivi i njegovom fantasticnom treneru, Novosadjaninu Petru Popovicu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije