Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MADRID

Karlović ispao nakon što je propustio dvije meč-lopte

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.05.2016.
u 17:38

Hrvatski veteran je pri vodstvu 6:5 u odlučujućem setu dvaput stigao do prednosti na servis Kudle, ali se američki tenisač uspio izvući i izboriti tie-break

Ivo Karlović nije se uspio plasirati u drugo kolo ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu, gdje ga je danas u prvom kolu pobijedio Amerikanac Denis Kudla (ATP – 61.) sa 6:7 (7), 7:6 (5), 7:6 (4) nakon što je hrvatski tenisač u trećem setu propustio dvije meč-lopte.

Hrvatski veteran je pri vodstvu 6:5 u odlučujućem setu dvaput stigao do prednosti na servis Kudle, ali se američki tenisač uspio izvući i izboriti tie-break. U njemu je Karlović poveo 4:2, no Kudla je odgovorio nizom od pet poena, kojim je stigao do druge pobjede u trećem međusobnom dvoboju s najboljim svjetskim serverom.

Karlović je u prvom setu prvi imao break prednosti, ali ga je ispustio. Propušteno je nadoknadio u tie-breaku, u kojem je Amerikanac vodio 4:0 i propustio dvije set-lopte (6:5, 7:6). U drugom setu nije bilo oduzimanja servisa pa je odluka ponovno pala u tie-breaku u kojem je Kudla bio uspješniji. Amerikanac će u drugom kolu igrati protiv Španjolca Davida Ferrera.

>> Karlović svladao Srbina Lajovića za prvu pobjedu u ovoj godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije