Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADAO DELBONISA

Karlović bez izgubljenog seta u drugo kolo US Opena

Ivo Karlović
Foto: Press Association/Pixsell
01.09.2015.
u 19:49

Karlovića u drugom kolu čeka Čeh Jiri Vesely, 48. igrač svijeta

Ivo Karlović prošao je prvu prepreku na US Openu. 21. nositelji turnira svladao je Argentinca Federica Delbonisa sa 6:3, 7:5 i 7:5.

Div sa Šalate u svakom je setu napravio po jedan break što mu je bilo dovoljno za pobjedu. Nijednom nije izgubio svoj servis iako je Delbonis ima tri break-lopte. Karlović je ispalio 21 as i do pobjede stigao za dva sata i 21 minutu.

Karlovića u drugom kolu čeka Čeh Jiri Vesely, 48. igrač svijeta.

>> Borna Ćorić je odličan, čeka ga sjajna budućnost!

Komentara 2

PE
peugeot
22:31 01.09.2015.

Bravo Novosadjaninu, Petru Popovicu, treneru "Dr Ive"! Bez njegovog bodrenja sve bi bilo teze za Ivu "staru kost"! Hajmo, doktore, makar do 40-te!

ST
Stjepanzg
21:40 01.09.2015.

Bravo doktore, rutinski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije