Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreni Goran

Ivanišević upitan bi li trenirao Đokovića, njegov odgovor oduševio cijelu Srbiju

Andre Agassi i Goran Ivanišević
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
23.01.2017.
u 15:10

- Teško mi je komentirati promjene u njegovu timu. Iako trenutačno nije broj jedan, Novak je po meni najbolji, osvojio je sve što se može osvojiti.

Nakon što je prekinuo suradnju s Marinom Čilićem, Goran Ivanišević nije dugo bio bez posla. Bivši hrvatski tenisač počeo je voditi brigu oko karijere češkog igrača Tomaša Berdycha.

Goran i dalje prati sve što ima veze s tenisom pa je tako upitan i za komentar igre Novaka Đokovića i njegove odluke da promijeni trenera.

- Teško mi je komentirati promjene u njegovu timu. Iako trenutačno nije broj jedan, Novak je po meni najbolji, osvojio je sve što se može osvojiti. Vrijeme će pokazati je li odluka o promjeni stručnog stožera bila ona prava, rekao je Ivanišević, a prenosi Telegraf.

A onda je stiglo pitanje bi li preuzeo Novaka Đokovića, a njegov odgovor oduševio je srbijanske medije.

- Pa to je kao da vas zove Real Madrid! Takva se ponuda ne odbija. To je san svakog tko bi se ikad htio baviti trenerskim poslom, zaključio je Ivaniševića.

Komentara 22

SE
sestrićna
15:23 23.01.2017.

opet porcija iz komšiluka..a što se mora mora se..treba provoditi politiku "neovisnog" novinarstva...

NE
Neutralac
16:03 23.01.2017.

Ne znam u cemu bi bio problem.. Novak je dobar tenisac. Pa nije on bio agresor na HR....

DU
Deleted user
16:47 23.01.2017.

I srpske čokoladice su dobre ali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije